Sama si večrat rada privoščim razvajanje s kakšno masažo, nego obraza ali čim podobnim. Čeprav priznam, zato si vzamem veliko premalo časa – morda enkrat na dva – tri mesece. Veliko premalo si vzamemo časa zase, za svojo sprostitev.

Ker je vse druga bolj pomembno, ker svoje finance raje zapravimo kje drugje…ampak drage moje, na tem svetu ni nič bolj pomembno kot me same.

Glede na to, da si redko vzamem čas zase, pa sem zmeraj iskala kakšen salonček, ki bo prav poseben. In našla sem ga Sprostitveni wellness salon MANDALA je res super poseben.


Kot sami pravijo Tempelj dobrega počutja – orientalska nota, toplina, pozitivna energija, ki pričara zelo lep ambient in vse skupaj tvori zelo lepo celoto in ustvarja popolno harmonijo. In menim, da jim uspelo ustvariti krog ravnovesja – zdravje, ekstazo sprostitve, stik z samim s seboj, lepote in notranjega miru. Že ob prvem stiku z prostorom sem bila navdušena, vse res zelo lepo in skrbno urejeno.



Sama sem bila nazadnje na masaži z vročimi kamni, pri kateri se uporabljajo naravno zglajeni, predhodno segreti kamni, vulkanskega izvora, ki jih maserka polaga na meridiane.
Kamni pospešujejo cirkulacijo, iz telesa izločajo odvečne nezdrave snovi in vitalizirajo energetska središča telesa.



In po masaži si res kot preorejn. Morda le drobna pripomba – prehitro mine
Pa ve drage punce? Ste jih že obiskale?


Share: