S strani podjetja ADRIA SPA sem med drugim prejela v test njihovo mandljevo oljo. Naj omenim, da je gospa Nataša izjemno prijazna in vedno pripravljena za svetovanje in pomoč. V svojem naboru izdelkov imajo ogromno stvari za nego kože in las. Vsekakor pobrskajte po njihovi strani ADRIA SPA!


V kratkem bom objavila test, tudi enega izmed njihovih olj za masažo, ki pa bo vseboval tudi NAGRADNO IGRO za enega izmed njihovih izdelkov 🙂 Spremljaj objave, da ne zamudiš. 🙂 

Kaj pravijo o proizvodu na Adria Spa? 
Vsebuje vitamine A,B1,B2,B6 in E, minerale in maščobne kisline. Priporoča se za nego vseh tipov kože, zmanjšuje rdečico, ter pomaga pri zelo suhi koži. Idealno za odstranjevanje make upa. Idealno je kot osnova za masaže obraza, telesa v aromaterapiji. Lepo se vpija v kožo in ne pušča mastnih madežev. Naravno 100% olje, pridobljeno z hladnim stiskanjem.

Kakšno je moje mnenje? 
Mandljevo olje je stalnica v moji uporabi za nego kože. Največkrat ga uporabljam za odstranjevanje make up-a za okrog oči, saj ga odstrani zares temeljito in nežno. Glede na vsebnost – pa lepo neguje kožo okrog oči, ki je še posebaj občutljiva in potrebno nege, da preprečimo staranje kože in gubice. Olje se dejansko zelo lepo vpije. Njegova velika prednost zame je, da je hladno stiskano in da je dejansko 100% naravno brez dodatnih primesi. Kar lahko preverimo med sestavinami – dejansko vsebuje le eno in to je Prunus amygdalus dulcis Oil. 
ADRIA SPA – MANDLJEVO OLJE


Kakšne so prednosti mandeljevega olja, ki jih poznam sama?
Gladi kožo, oskrbuje kožo z dodatno vlago – saj naredi nekakšen film na koži, ki preprečuje, da bi koža izgubljala vlago, pri zelo suhih laseh pomaga, da so le ti sčasoma manj suhi. Zelo uporabno je pri masažah. Pomaga pa tudi pri srbečicim ki se pojavlja pri dermatitisu ali luskavici. Uporabljamo ga lahko tudi pri otrocih in dojenčkih.

Cena: 3,50 EUR/50ml

Ocena: 10/10 

Definitivno priporočam 🙂 Super izdelek, zelo prijazna cena! 

Share: