ALOE VERA je izjemno cenjena rastlina, ki jo veliko uporabljajo v kozmetiki. Rastlina izvira iz Afrike. Med drugim ima izjemno pomirjujoč učinek na našo kožo, zato so proizvodi z aloe vero zelo cenjeni. Tudi sama jih OBOŽUJEM.
Izjemno sem se razveselila, ko je na strani moje priljubljene spletne trgovinice www.adriaspa.si ponovno prišel v zalogo ALOE VERA GEL.

Kaj pravijo o ALOE VERA gelu na ADRIA SPA?

Priporoča se kot pomoč pri alergijah na sonce, ekcemov, pikov insektov, poškodovane in vnete kože, kot tudi pri sončnih opeklinah. Aloe vera preprečuje rast bakterij in gliv in pospešuje regeneracijo celic, to je razlog zakaj gel rešuje kožne probleme in pospešuje celjenje ran.



Kaj vse ti ponujajo na njihovi strani z Aloe Vero?

Ponujajo peno za tuširanje, tekoči gel za umivanje rok, losjon za telo, maslo za telo in seveda zgoraj omenjeni koncentiran aloe vera gel.

Moja izkušnja?

Pogled na sestavine mi pove, da gre za precej koncentiran aloe vera gel, saj se sestavina (Aloe Barbadensis Leaf Extract), ki to dokazuje nahaja že na drugem mestu (takoj za vodo). Gel se lepo vpije v kožo, na koži ne pusti nobenega filma. Je srednje gost in seveda prozorne barve.

Predvsem v poletem času je zame nepogrešljiv, saj po izkušnjah lahko povem, da pomaga pri opekli koži in pri pikih žuželk – olajša srbenje. Ne pomaga le pri sončnih opeklinah, ampak blaži tudi opekline, ki si jih pridelamo v kuhinji 🙂 Pomirja pa tud razdraženo kožo – recimo po depilaciji 🙂

Sama imam aloe vera gel vedno doma, saj je nadvse uporaben 🙂

Klikni na stran www.adriaspa.si ali jih obišči na FB profilu: Adria Spa Slovenija


Share: