Ker mi je zmanjkalo mojega priljubljenega mleka za čiščenje obraza, ki pa ga ne najdem več nikjer, sem na hitro vzela prvega, ki sem ga zagledala. Na hitro sem preletela sestavine, alkohola ni, kar je zame velik plus. Embalaža na pumpico. Še en velik plus. 1,99 EUR za 250ml – hm kaj pa imam za izgubit? 🙂 Torej je šel z mano domov. 

Sestavine: 

Zelo zadovoljive in izgleda dobro. Moram reči, da zelo dobro. Ni škodljivih alkoholov, na drugem mestu glycerin, ki je odličen vlažilec. Na tretjem mestu sestavina, ki bi lahko mašila pore, vendar izdelek speremo iz kože (vsaj jaz) zato zagotovo škode ne bo naredila. Torej na kratko v sestavinah nič slabega za našo kožo – velik plus in izgleda ZELO OBETAVNO. 

Embalaža: 

Plastična in velik plus na pumpico. Verjetno, pa moramo ob koncu izdelka, ubrati kakšen drug način, da porabimo čim več izdelka. Vendar pa je zame embalaža na pumpico najljubša. Hkrati embalaža zelo ljubke roza barve 🙂 No priznam, tudi s tem so me kupili. 

Uporabnost in vonj: 

Izdelka se porabi malo – ponavadi zadoščajo trije pritiski na pumpico. Obraz očisti zadovoljivo. Vsekakor pa sama zmeraj po uporabi mleka, obraz očistim še z gelom. Ker imam tako boljši občutek. Vonj je prijeten nežen. Po nanosu me je malo peklo – res nežno, vendar je ta občutek kmalu izginil. 

Končno mnenje: 

Cena: 1,99 EUR za 250 ml vsebine

Vsekakor vredno nakupa, čisto solidno mleko za obraz. Glede na to, da ga sama vedno spetem iz kože, menim, da bom po njem še zagotovo posegla. Minusov nisem našla.

Priporočam👌

Share: