Nedelja je ponavadi dan za moje ustvarjanje v kuhinji. Ker sem izjemno sladkosneda iščem znova in znova ideje za kakšne zdrave sladice 🙂

Danes nekaj čisto preprosta sladica z dodatkom SUN STEVIA SUGAR SWEET in proizvodov CAVALIER, ki jih lahko kupite preko spletne strani www.naravnosladilo.si ali pri pooblaščenih prodajalcih.

Potrebuješ:

– Sadje po izbiri
– Pasirana skuta
– Sun Stevia Sugar Sweet sladilo 1:2
– Cavalier Gourmet čokoladne kapljice iz temne 85% čokolade
– Vanilijevo aromo

Sadje narežemo na drobne koščke. Skuto osladimo z sugar sweet stevia sladilom po okusu in dodamo vanilijevo aromo. V kozarec nalagamo izmenično sadje in skuto. Po vrhu potresemo Cavalier Gourmet čokoladne kapljice 🙂 Sladica je brez OH (razen tisti iz sadja), bogata z beljakovinami in brez sladkorja v obliki energijske vrednosti 🙂 Torej resnično brez slabe vesti 🙂 Izjemno osvežilna v vročih in sončnih dneh kot je današnji 🙂 Dober tek 🙂


Nekaj o SUN STEVIA SUGAR SWEET? Je prvi slovenski naravni in brezkalorični nadomestek sladkorja. Obstaja v prahu ali v obliki kristalov (kot klasični sladkor). Izdelano je iz naravnega sladila eritritola in stevia. V vseh njihovih proizvodih je uporabljena prvovrstna naravna Stevia.
Super je ker ga lahko uporabljajo diabetiki, hkrati, pa je odlično pri hujšanju in na sploh za tiste, ki pazimo koliko in kaj pojemo, saj je brez kalorij. Hkrati pa tudi tisti, ki pazite na glikemični indeks . lahko vas razveselim – je brez vrednosti 🙂 Na voljo so v šestih različicah, razlikujejo se po obliki in sladilni moči.

Nekaj o CAVALIER ČOKOLADAH? Zdrave in zelo okusne belgijske čokolade. Namenjene so ljubiteljem čokolade, ki pa se je morajo zaradi želje po hujšanju, oblikovanju postave izogibati. So brez GSO, brez radiacijskega obsevanja, brez jajc, brez dodanega sladkorja, temeljijo na kakavovem maslu in ne na delno hidrogeranih maščobah (trans maščobe), imajo visoko vsebnostjo vlaknin,ipd… Nekatere Cavalier čokolade imajo več kot 30g prehranskih vlaknin, ki blagodejno vplivajo na črevesje in zavirajo apetit. Cavalier čokolade brez mleka so primerne tudi za ljudi, ki občutljive na laktozo in tiste, ki ne uživajo hrane živalskega izvora.



Mene so njihovi proizvodi, ki sem ji poizkusila do sedaj navdušili. Vsekakor kmalu sledi še kakšna objava na temo njihovih proizvodov in vsekakor bom še ustvarjala 🙂 Ker sem veliki sladkosned, je tole zame pravo odkritje. Vem, da obstaja precej takšnih proizvodov na trgu, vendar so me zaenkrat le ti prepričali.



ZA PODROBNEJŠE INFORMACIJE  O IZDELKIH, VELEPRODAJO (trgovine z zdravo prehrano, lekarne, športni centri in welness centri, osebni trenerji,…) ALI GLEDE MOŽNOST UPORABE SUGARSWEET V INDUSTRIJI (slaščičarne, pekarne, sladoledarne,…) jih lahko kontaktirate na:

040 256 256 (Peter) ali INFO@SLADKO.SI
FB stran: SugarSweet naravno sladilo brez kalorij ali Cavalier stevia čokolada
Spletna stran:  http://www.SLADKO.si

Peter je izjemno prijazen in vam bo z veseljem svetoval ter pomagal 🙂 Klik 🙂

Share: