Če si sladkosned, čokoholik…kot jaz potem imaš velik problem, če želiš ohranjat “normalno” postavo – kaj šele če si v fazi izgubljanja kilogramov. Ker sem se sama pred dobrim mesecem (hja natanko 22.4.2016) odpovedala vsem sladkarijam in vse kar vsebuje navadni sladkor, mi seveda ni lahko. OZIROMA mi ni bilo lahko dokler nisem naletela na stran Cavalier in Sugar Sweet  🙂 KLIK!


Proizvodi Cavalier so slajeni z stevio, kar pomeni da ne vsebujejo belega sladkorja in so tako popolnoma primerni za zdrav način življenja in tudi izgubo kilogramov. Jeste jih lahko zares brez slabe vesti. Seveda še vedno v omejenih količinah 🙂



Moje opažanje: Ti proizvodi so po mojem mnenju veliko bolj “nasitni” in kljub temu, da so dobri nimaš potrebe, da bi jih jedel prekomerno. Kar pomeni zame na nek način, da so “čisti”.


Kaj me je najbolj prepričalo oziroma kaj trenutno uporabljam?




Torej njihova izbira je zeloooo pestra, tako da sem se zelo težko odločila, ker bi izbrala kar VSE 🙂

Na koncu sem izbrala:

Sugar Sweet sladilo 1:2– Super sladilo enkrat močnejšo od klasičnega sladkorja – vendar brez kalorij! Super okus, ne zaznaš da ni “pravi” sladkor. O njem sem pisala že v svoji prvi objavi – preveri 🙂

Cavalier Gourmet čokoladne kapljice iz temne 85% čokolade – Super okusne – primerne za popestritev sladic in podobno, jaz jih pa velik pojem kar tako 🙂 O teh kapljicah sem pisala že v svoji prvi objavi – preveri 🙂

Lešnikov stevia namaz – Cavalier namaz brez rafiniranega sladkorja
vsebuje samo 2,6g naravnega sladkorja(!!), kar je cca.20x manj kot standardni namazi. Vsebuje več kot 38g prehranskih vlaknin in deluje izjemno nasitno! Zaradi nizke vsebnosti je primeren tudi za diabetike in kandida bolnike.  Je brez GSO ter umetnih ojačevalcev okusa, barvil in umetnih arom. Prav prav tako ne vsebuje umetnih sladil ali maltitola ! Cavalier namaz je dobitnik prestižne mednarodne nagrade “Superior taste” in ga odlikuje prijeten okus po lešnikih, dobra mazljivost in sladkost, ki ne naredi “teže” v želodcu.

Namaz kot jih poznamo pod imenom nutela 🙂 Ampak ta je brez slabega sladkorja 🙂 Ješ ga lahko za razliko od nutele brez slabe vesti, hkrati pa je veliko bolj polnega okusa. Uporabiš ga lahko seveda tudi v sladicah 🙂 Eden izmed mojih najljubših proizvodov : )



Moj Izbor čokoladic: Cavalier Dark Berries 85%, Cavalier Dark orange, Cavalier Milk praline, Cavalier milk in dark.



Nobena Cavalier čokolada ne vsebuje dodanega sladkorja, umetnih arom, konzervansov, priokusov, ojačevalcev okusa ali drugih “kemičnih sestavin”.

Čokoladiceeee 🙂 Ponavadi so te no sugar čokoladice slabšega okusa, se čuti da ni prava slajena čokolada…itd. Kar pa pri teh ne drži! Te čokoladice so boljše od tistih “tapravih”, ki imajo v sebi polno sladkorja in se tisti pravi okus po čokolado pravzaprav izgubi. Pri Cavalier čokoladicah imaš dejansko občutek, da ješ čokolado – in še brez slabe vesti! Ni to super?!!

Da pa tokrat ne bom predolga zaključujem 🙂 Obljubljam pa še eno objavo – kjer vam bom dala nekaj predlogov kako uporabit njihove izdelke v praksi – sladicah in kakšnih prigrizkih 🙂

Hitro odklikaj na njihovo stran in se tudi ti posladkaj zdravo ter brez slabe vesti 🙂


ZA PODROBNEJŠE INFORMACIJE  O IZDELKIH, VELEPRODAJO (trgovine z zdravo prehrano, lekarne, športni centri in welness centri, osebni trenerji,…) ALI GLEDE MOŽNOST UPORABE SUGARSWEET V INDUSTRIJI (slaščičarne, pekarne, sladoledarne,…) jih lahko kontaktirate na:

040 256 256 (Peter) ali INFO@SLADKO.SI
FB stran: SugarSweet naravno sladilo brez kalorij ali Cavalier stevia čokolada
Spletna stran:  http://www.SLADKO.si

Share: