BioSil – zunanja lepota, ki prihaja od znotraj

Prava lepota, ki prihaja od znotraj … posledica znanstvene skrivnosti, ki deluje od znotraj.

Si želite lepe, mladostne, močne lase?
S staranjem se obnavljanje naših las upočasni, kar privede do tanjšanja in izgube las.

Si želite lepe in močne nohte?
Se vam nohti lomijo? Imate krhke, mehke nohte? Težave s suho, razpokano obnohtno kožico.

Si želite mladostno, napeto, lepo polt?
Pri 21. letu starosti začneta količina in kakovost kolagena upadati, kar povzroči počasno, a vztrajno izgubo prožnosti kože.

Kolagen je eden najbolj pomembnih gradnikov našega telesa. Ima ključno vlogo pri ustvarjanju gladke kože, močnih in zdravih las ter krepkih nohtov.

Po 21. letu starosti začne proizvodnja kolagena upadati za 1 % na leto. Za žensko kožo to pomeni 7 % upad debeline kože vsakih 10 let.
To pomeni:
•  Pojav drobnih gubic in globjih gub na obrazu.
•  Naraste hitrost tanjšanja las in poveča se izguba, izpadanje las.
•  Nohti postanejo bolj krhki in mehki in obnohtna kožica bolj občutljiva in boleča.BioSil unikatna formula vsebuje klinično dokazane in preizkušene sestavine. Obstaja veliko prehranskih dopolnil s kolagenom, ki pomagajo pri rasti las, za lepšo in bolj mladostno kožo in nohte ter delujejo proti staranju, a BioSil je drugačen, saj ima popolnoma unikatno formulo. Vsebuje naraven silicij v posebni obliki stabilizirane ortosilicijeve kisline orthosilicic acid (ch-OSA®). S svojo unikatno formulo vpliva na kolagen, elastin in keratin.

 


Kakšna je moja izkušnja?

O omenjenem dodatku sem prebrala ogromno pozitivnega in zares ogromno pozitivnih izkušenj. Hkrati obstaja dejansko ogromno kliničnih preiskav, ki so potrdile dejansko delovanje tega dodatka. Dejansko je zadeva seveda najbolj učinkovita, ko se začnejo poznati prvi znaki staranja – kar se baje na meni ne, čeprav jaz opazim kakšne gubice in tako naprej 🙂 Na to so me tudi opozorili pri vitalia.si, da se resnično na zunaj pozna pri vidnih znakih staranja. Vendar ker je zadeva učinkovita tako za kožo, lase kot nohte sem se kljub temu odločila, da jih preizkusim. Glede na vse težko govorim o zares vidnih znakih, vendar zaupam vsem dejstvom in ga bom jemala še naprej.

Jemati sem jih začela po navodilih 1 kapsulo/2x na dan. Glede na to, da paket vsebuje 60 kapsul – torej zadostuje za en mesec. Cena enega paketa je 33,95 EUR. Vendar na Vitalia.si zmeraj pripravijo kakšno super akcijo in ga lahko kupi s popustom.

Vsekakor pa po vseh študijah zelo učinkovit dodatek – glede na svojo starost pomagajte telesu tudi z kakšnim dodatkom – ki ga z hrano težko dobimo <3

Spletna stran: https://www.vitalia.si/

Fb stran: Vitalia.si


Share: