KAJ PRAVI PILLING ? 🙂

    Punči, jaz sem Johnny 100% presen, naraven & čist kavni piling.
    Narejen, da aktivno napadam celulit in strije ter negujem aknasto kožo. Navzven nekoliko grob, vendar od znotraj  le nežna duša z velikimi kvalitetami.
    Zmešan s kofeinom iz najboljših arabica kavnih zrn, vlažilnimi regeneracijskimi olji in nepredelane himalajske soli.
    Obogaten z ajurvedskimi super živili, ki se že stoletja uspešno uporabljajo v tradicionalni medicini za preprečevanje kožnih težav.
    Drugače sem pa zelo čist tip brez kakrkršnih koli nepotrebnih dodatkov, kot so konzervansi, umetne sestavine ali druge umazanije!


    MOJA IZKUŠNJA?


    Najprej začnem pri embalaži. Material za embalažo se mi osebno ne zdi preveč primeren, glede na to, da ga uporabljamo pod prho, kjer je seveda voda 🙂 Glede na to, da gre za papirnato embalažo, sem ga sama raje preventivno presipala, tako da lahko brez skrbi uporabljam tudi pri stiku z vodo 🙂 Sicer pa iz ekološkega vidika super embalaža in jim to lahko štejem v plus ❤️

    Drugače pa izjemno všečna in domiselna embalaža z zelo kreativnimi navodili in opisom izdelka 🙂
    Pilling ima zelo zelo pristem vonj po kavi, je precej fino mlet. Z malo stika z vodo ga nanesemo brez težav.

    Sama sem ga nanesla na predel nog, trebuha in tudi rok, precej dobro vmasirala. IN pustila delovati kot piše 5 minutk. Po kakšni minutki sem začutila nežno pekočo bolečino, kar pa je normalno in to pomeni, da deluje.
    Po uporabi je bila koža zelo zelo gladka. Zaenkrat sem ga uporabila dvakrat zato je o drastičnih rezultatih težko govoriti. Vsekakor pa opažam bolj napeto kožo in takoj po uporabi zelo gladko kožo.

    Pilling je vsekakor zelo dober – saj že po vonju, konsistenci in seveda po sestavinah lahko opazimo, da gre za naravno stvar, brez nepotrebnih konzervanosov. Kar je v današnjem času marsikje redkost. Kava pa je splošno znana sestavina, ki pomaga pri celulitu, zato v to sploh ne dvomim 🙂

    Pilling lahko uporabljate prav na vseh delih telesa, tudi na obrazu – posebaj pri aknasti koži. Ker teh težav nimam – ga na koži na obrazu nisem testirala. Ampak glede na rezultate na ostalih delih telesa sem prepričana, da deluje. Hkrati ga lahko kombinirate na obrazu z njihovo obrazno masko.

    Vsekakor priporočam 🙂 Ljubiteljice kave, pa boste še toliko bolj navdušene. Johny je zakon 🙂

    Piling najdeš na: www.johnnyorganic.si ali na Fb strani: Johnny Super Skin Food​

    Ocena: 9/10 (točko odbijem zaradi embalaže, ki res ni preveč praktična:)) A kdo bi mu to zameril?

    Share: