Ko so me iz podjetja kontaktirali ali bi želela preizkusiti njihove nove produkte sem bila seveda, kot velika ljubiteljica dekorativne kozmetike, zelo navdušena. Znamko poznam, vem, da je zelo kvalietna, hkrati tudi nekoli višje cenovna, vendar vsekakor so vsi izdelki s katerimi sem imela do sedaj izkušnje opravičili svojo ceno – in to konkretno.
Artistry ni samo znamka dekorativne kozmetike temveč tudi negovalne kozmetike. Ponujajo zelo širok spekter izdelkov.
Vse pa si lahko ogledaš na spodnji povezavi:

 

http://www.amway.si/nase-blagovne-znamke/artistry-sl

 


 


 

Z dekorativno kozmetiko ARTISTRY™ lahko vsaka ženska ustvari celovit prefinjen videz, kakršnega si želi. S popolno linijo ličil za obraz, oči, lica in ustnice ponujajo odtenke za vsak ten kože, ne glede na starost osebe.
Da pa ne dolgovezim preveč…sigurno te zanima kaj so tokrat pripravili? Gre za omejeno poletno kolekcijo. Sama sem preizkusila puder v kamnu, senčke in lip glose.
Prvi vtis? Karkoli sem odprla sem doživela neko presenečenje – zagotovo pa največje ob lip glosih. Zakaj? Beri naprej 🙂 A začela bom pri pudru 🙂 Save the best for last 😀 aaaa zdaj že veš kaj je moj favorit…a počasi 🙂
Pacific Lights Collection ARTISTRY™ 3D FACE POWDER – Sunkissed
ARTISTRY™ 3D puder za obraz v prahu* vam nudi pet poletnih odtenkov, ki se lahko uporabljajo posamično ali se mešajo skupaj, za čaroben, poletni videz skozi vse leto.

Gre za kompaktni puder, ki je zelo fino mlet – zato mu pravijo puder v prahu. Puder vsebuje 5 lesketajočih odtenkov – od svetlejše do temnejše – od bronz barve do nežno pink in v zlatem tonu. Sama sem ga uporabila za celoten obraz – v bistvu je zelo zelo uporaben. Saj lahko z njim povdarimo lička – uporabimo tudi kot highlighter,  hkrati pa ga uporabimo kot senčila za naše očke. Za slednje sem ga tudi sama največ uporabljala.
Gre za zelo obstojne barve, ravno prav pigmentirane za efekt, ki ga obljubljajo, barve se lepo oprimejo čopiča. Odveč je strah, da bo karkoli kje drugje kot želite, saj barve ne letijo naokrog, kot sem to vajena pri katerih drugih shimrastih barvah.
Če povzamem – navdušena sem – nad pigmentiranostjo, nad obstojnostjo – skratla TOP izdelek 🙂 Vsekakor vreden nakupa 🙂
Morda edina slabost – zanj je potrebno kupiti ekstra škatlico – saj v orginalu pride  v prozorni plastični embalaži – ki pa jo lahko brez težav uporabljamo 🙂
Ocena: 10/10
Cena: 32,05 EUR
Pacific Lights Collection ARTISTRY SIGNATURE COLOR™
EYE SHADOW QUAD – Sunrise
Nova ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ paleta senčil za oči *  ima štiri posebej izbrane odtenke, ki vam bodo pomagali izpopolniti poletni, eleganten videz. Dramatično naličite oči, poudarite svojo lepoto in zasijte na vsakem poletnem druženju.
Gre za paletko 4 barv – svetla nežno rumenkasta, turkizno zelena, vijolično roza in sivo rjav odtenek. Zagotovo gre za posebne odtenke – v moji zbirki takih barv še nimam. Kot je razvidno na moji roki – slikica zgoraj so precej pigmentirane. Ne vem zakaj, ampak na očkah veliko manj kot na roki. Uporabila sem jih nekaj krat, žal pa se na mojih mastnih vekah niso izkale kot super obstojne. Nanos je bil precej enostaven – pri svetli barvi sem sicer opazila, da je zelo fino mleta, ampak ne preveč kompaktna, kar za ostale ne morem reči. Uporabila sem jih tudi z primerjem in so se obnesle veliko bolje – še vedno pa ne tako zelo dobro, da bi bila sama maksimalno zadovoljna. Vsekakor pa mislim, da se bi senčke v kolikor ne bi imela zares zelo mastnih vek obnesle super. Sama jim dajem nižjo oceno na podlagi moje izkušnje – kar pa ne pomeni, da bo vaša enaka : )
Embalažo je potrebno dokupit – gre za plastično črno embalažo, ki je prav luksuznega videza in vsebuje veliko ogledalo. Vidiš jo lahko na čisto zgornji sliki desno 🙂
Ocena: 8/10
Cena: 46,17 EUR
Pacific Lights Collection ARTISTRY™ LIGHT UP LIP GLOSS
ARTISTRY kolekcija Pacific Lights™ bleščila za ustnice* so na voljo v odtenkih z veliko energije, v omejeni časovni izdaji*, ki ustnicam prinesejo živahno barvo in poletni videz. Našli boste pravi odtenek zase, ne glede na svoj način življenja, osebnost ali svoje načrte za določen dan ali noč. Prosojno moder odtenek Tropical Blue je odličen odtenek za poletne dneve poležavanja na plaži, živahna odtenka bleščila za ustnice Cherry ali Pink pa sta kot naročena za večerno zabavo v mestu. Če želite svetel poletni izraz ustnic, ki privablja poglede, ste lahko še malo bolj drzni z barvnimi odtenki kot sta Citrus in Wild Berry.  Ustvarite osupljiv poletni izraz s čudovitimi poletnimi ustnicami.
Zraven pudra moj najljubši izdelek iz te linije. Pravzaprav je ta gloss poskrbel za največje precenečenje 🙂
Zakaj je tako poseben?
Na zadnji strani ima posebno in precej veliko ogledalce 🙂 VELIK PLUS! Ko ga odpreš pa doživiš novo presenečenje – in sicer led lučke 🙂 Ja tale glos ne samo, da ima ogledalo – vsebuje tudi lučko! Super uporabno in vse pohvale za zelo domiselno idejo in maksimalno izkoriščeno embalažo.
Imam tri odtenke in sicer prosojno moder- tropical blue, citrus in wild berry. Zaenkrat sem preizkusila le wild berry in citrus. Wild berry je nekoliko manj pigmentirane roza vijola barve, medtem ko je citrus oranžkast odtenek. Oba imata nežen shimmer, oba zelo lepo navlažita ustnice, lahko ju uporabiš samostojno ali čez šminko.
Imata nežen mint občutek – kot bi hladila in dajala občutek polnejših ustnic. Obstojnost je zelo zelo dobra, nanos zelo enostaven – kjerkoli in kadarkoli saj ima glos v bistvu 3 v 1 🙂 Barvo, lučko in ogledalce 🙂
Kaj si lahko še želiš boljšega?

 

Dajem mu oceno : 10/10 (dala bi mu še več:) :P)  Ja tako zelo me je navdušil 🙂
Cena: 24,49 EUR (vreden vsakega centa :))

 

Takole drage moje…če povzmem – lip gloss je deifinitno must have, prav tako puder, senčke pa pristale zame na tretjem mestu, vendar jih bom vsekakor še naprej uporabljala in našla morda kakšno rešitev, da se bodo obnesele bolje.
Super kolekcija, super proizvodi, ARTISTRY tudi tokrat me nisi razočaral :*
Hvala :*
Share: