HERRA PROTECT LASNI PARFUM je inovativen produkt, ki prihaja iz Anglije, ustvarjen v skupnem sodelovanju z najboljšimi talenti las iz Londona ter z vodilnim strokovnjakom za dišave, ustanoviteljem – James Davisom. Gre za revolucionaren produkt z breztežnostnimi, zaščitnimi in hidratantnimi sestavinami skupaj z edinstveno Herra dišavo za vse vrste las.

 

 

ZAKAJ HERRA?
Inspirirana s strani Here, grške boginje žensk, ki je bila poznana po svoji izjemni lepoti ter čutni urejenosti. Herra lasni parfum prikliče enako neustavljivo privlačnost ter je v popolni harmoniji imena & posebne dišave, ki nemudoma navduši in vas osvoji.


Moja izkušnja?

Kaj nudi parfumček?
• Zaščita – Izvleček sončnice pomaga zaščititi lase pred UV poškodbami ter bledenjem barve. 
• Vlaženje – Glicerin pomaga zagotoviti zadostno hidracijo in zapre vlago v lase, brez da jih obteži.
• Dišava – Herra vonj je mešanica najboljših dišav, ki ustvarijo svež, moderen in očarljiv vonj primeren za vse vrste las. 

 

V test sem prejela dva vonja in sicer SCARLET ROSE in OUD INSPIRED.
OUT INSPIRED

s poudarjenim leseno-cvetličnim vonjem. Sestavine: specialen Oud vonj (tropski les), pačuli, sandalovina, mošus, jasmin, sivka, žafran ter za pridih bergamotka, mandarina in limona.

SCARLET ROSE
kombinira dišave vrtnice, potonike, jasmina, magnolije in gomoljastega grahorja z malinami, jabolki, breskvijo ter tropskim sadjem. Dišave se čudovito prepletajo z osvežilno limono, limeto in pomarančo skupaj z osnovniminotami mošusa, sandalovine ter jantarja, ki ustvarijo pravo globino za ta romantičen vonj -za pridih razkošja skozi vse leto!

Kako ga uporabljam?

Lase popršim iz dolžine iztegnjene roke približno 4x po dolžini las. Imam zelo dolge lase, zato ga porabim nekaj več kot kratkolaske 🙂  Lasem daje prijeten vonj in MEHKOBO 🙂 Aaaa lasje so uporabi zares mehki in predvsem zelo zelo dišeči. Vonj se obdrži na mojih laseh približno 4 ure, potem pa moraš nanos ponoviti. Super se mi zdi, ker zraven teh dveh lastnosti nudi tudi zaščito las na katero ponavadi pozabimo. Tudi lasje namreč potrebujejo zaščito pred soncem – prav tako kot naša koža.

Parfumčki so zapakirani v zelo lepe elegantne embalaže, z zlatim pokrovčkom, ki daje občutek ženstvenosti. Seveda so na pumpico – kot pršilo. Najdemo ga v priročni 10 ml embalaži in takšni za doma 50 ml embalaži. Sama imam 10 ml različico, ki se super poda v torbico.

Oba vonja sta božanska 🙂 Enostavno se težko odločim kateri mi je bolj všeč. Morda bi rekla le takole – OUT INSPIRED – svetla embalaža ima zame boj vonj poletja 🙂 SCARLET ROSE – rdečkasta embalaža, pa vonj jeseni 🙂
Vsekakor priporočam OBA 🙂 Sama ju zares z veseljem uporabljam, saj zares tako božansko dišita – saj vem, da sem to že povedala, ampak lasje so po uporabi zares mehki in dobijo lep sijaj 🙂
Naj še omenim, da parfumček ne samo, da odišavi, neguje in nudi zaščito pred UV žarki, ampak  varuje lase tudi pred raznimi vonji, ki jih naši lasje tako pogosto nase (hrana, dim in podobno)! Velik PLUS 🙂
Ocena: 10/10
Najdeš jih na:

HERRA HAIR CARE SLOVENIJA

Share: