Izjemno me je razveselilo stojalo RIMMEL kozmetike sredi drogerije DM 🙂 Človek se takšnemu stojalu zares zelo zelo težko upre.
Znamka je po dolgem času ponovno na voljo pri nas v Sloveniji, kar je seveda super – vsaj zame. Res je, da ni na voljo vsega, kar je malo škoda, a vendar ne smemo biti malenkostni – dejstvo, da imamo možnost kupiti vsaj nekaj je seveda že veliko 🙂
In kaj sem izbrala?
Izbrala sem maskaro in rdečilo.
Kako mi je všeč? Beri naprej 🙂
The Moisture Renew Sheer & Shine Lipsticks
Rdečilo – šminka je v bistvu z sijaj efektom. izredno lepo mazljiva, za seboj pusti super nanos. Izjemno sem zadovoljna, saj je tudi precej obstojna. Velik plus ji štejem to, da ne izsušuje ustnic kot to naredi marsikatera šminka. Ustnice zelo lepo navlaži, nahrani in jih neguje. Prav tako me je glede na to, da ne gre za mat šminko presenetila obstojnost. Na ustnicah brez težav zdrži 3-4 ure.
Barva je fenomenalna – številka 400, meni popolnoma pisana na kožo 🙂
Vsekakor bom kmalu poiskala še kakšno barvo – saj je ta šminka odkar jo imam vsakdanja stalnica in brez nje ne morem 🙂
Na voljo je v 6 različnih odtenkih – definitivno ne bom odtala pri enem 🙂
Ne morem pa tudi mimo prekrasne nećžno roza embalaže <3
LOVE IT <3 PRIPOROČAM!
Cena: 7,49 EUR (drogerija DM)
Rimmel Wonder’Full Volume Colourist
Maskara se mi je na prvi pogled zdela zares precej suha. Krtačka za nanos je klasična. Nanos je precej enakomeren, daje zadovoljiv volumen. Pravzaprav sem bilča na koncu zelo zadovoljna z nanosom in rezultatom, ki ga je pustila na mojih trepalnicah.
Vendar pa sem bila po nekaj urah malce razočarana, saj sem imela precej maskare po obrazu – pod očmi ter nad vekami. V bistvu mi je to, da se mi to pri maskari ne dogaja bistvenega pomena, zato iz tega razloga nakupa najverjetneje ne bom ponovila. Škoda – efekt maskare je zares super.
Cena: 8,99 EUR (drogerija DM)
Več o Rimmel kozmetiki na FB profilu:

Share: