Živi in pusti živeti. Delaj in pusti delati. Bodi uspešen a dopusti, da so uspešni tudi drugi. Bodi dober, a dopusti, da so dobri tudi drugi. Konkurenca je vedno zdrava in le ta ni tvoj sovražnik, če jo znaš uporabiti v svoj prid na pravi način – kjerkoli že.

Faušija, metanje polen pod noge, grdo govorjenje, zaničevanje drugih – odnos jaz sem najboljši, drugi pojma nimajo….to ni noben način vsaj po mojem mnenju ne. Oziroma v bistvu kopanje jame samemu sebi. In vsekakor je to odnos takšnih, ki ne zaupajo sami sebi, ki so nesigurni vase in jih je strah, da bi kdorkoli počel enake stvari kot oni. Zakaj? Preprosto zato, ker se bojijo, da bi bil kdo “boljši”.


Tega sama ne bom nikoli razumela. Mogoče zato, ker se mi zdi pomagati nekomu nekaj samoumevnega? Zato ker nisem nikomur “fauš” česarkoli?

Včasih sem prav jezna oziroma razočarana ko vidim takšne ljudi. Skupaj smo na tem svetu, strinjam se da vsak kroji usodo sam sebi, vendar hkrati jo lahko v nekem trenutku krojimo tudi drug drugemu. Če je lepo meni, zakaj ne bi smelo biti lepo tudi drugim? Just sayin’ 🙂

Uspešni ljudje imajo pozitiven odnos do sebe in svoje okolice 🙂 Se strinjamo? 😙


Share: