Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF30 – for normal to oily skin

Svilnat, lahek losjon ščiti razdraženo kožo s široko spektrsko mineralno sončno zaščito in antioksidanti za preventivo pred gubicami in prezgodnjim staranjem kože.
  • Zagotavlja nežno, široko spekstrsko mineralno zaščito pred soncem.
  • Vlaži in ščiti pordelo, razdraženo kožo
  • Ščiti občutljivo kožo pred škodljivim okoljskimi vplivi
  • Svilnat, lahek losjon zagotavlja nemasten končni videz
  • Antioksidanti zmanjšujejo rdečico povezano z vnetji in spodbujajo proizvajanje kolagena
  • Odlično deluje pod ličili – dodatna podlaga ali primer ne potreben
  • Primeren za občutljivo, mastno kožo nagnjeno k nečistočam
  • 100% brez dišav in barvil


Moja izkušnja?

Poletni must have izdelek – krema za obraz z dokaj visokim zaščitnim faktorjem 🙂

 

Krema je v tubici, kar ji štejem v velik plus saj je splošno znano, da se sestavine lepše ohranjajo v tubici kot v lončku. Ni preveč gosta, ter je hkrati izredno mazljiva (kljub visokemu zaščitnemu faktorju), zato se ne porabi veliko izdelka.
Ima kar SPF30, zato je je izjemno primerna prav za poletje, ko potrebujemo še dodatno zaščito pred soncem. Ne pozabimo seveda, da je sončna zaščita vsekakor pomembna skozi celo leto, vendar je poletje tisto, ko je seveda sonce še bolj močno oziroma ga je precej več.
Sama jo uporabljam čez dan za pod make up. Nudi mi dodatno UV zaščito, kar se mi zdi poleti še bolj pomembno. Glede na to, da uporabljam glikolno kislino, je UV zaščita čez dan še toliko bolj nujna. In ta krema mi nudi glede na sestavine izjemno kvalitetno zaščito.
Kljub temu, da moja koža ni mastna, ampak je na nekih predelih suha se obnese odlično. Res pa je da pod njo nanesem še svojo Egyptian magic kremico. Kot samostojno je nisem uporabljala, saj me je bilo malo strah, da se na suhih predelih ne bo najbolje obnesla.
Povzročila mi ni nobene negativne reakcije. Puder je po njej lepo obstojen, saj se krema odlično vpije v mojo kožo.
Obljublja tudi pomiritev rdečice. Sama sem je imela nekoliko po ličkih in dejansko je po nanosu ta rdečica tudi nekoliko zbledela 🙂 Še en velik plus 🙂
Kremo priporčam, posebaj v teh sončnih in vročih dneh ali pa seveda če uporabljate glikolno kislino in podobno. Kremica, je dejansko izponila moja pričakovanja.
Na voljo je v dveh različicah – normalna do suha koža ter za normalno do mastno kožo. Sama imam slednjo. Zato preventivno na malo bolj suhe predele nanesem dodatn kremico 🙂 V kolikor imate suho kožo vsekakor izberite tisto za suho kožo 🙂
Paula’s Choice nudi izjemno širok spekter za nego kože zato pobrskajte po njihovi strani – zagotovo vas bo navdušila 🙂 Mene je 🙂 Naj še omenim, da so izjemno prijazni, ter vam bodo pri izbiri zelo prijazno tudi svetovali.

Kremico lahko naročiš:
http://www.paulaschoice.si/trgovina/soncna-zascita/calm-mineral-moisturizer-spf30-normalna-do-mastna-koza.html#.V6wJ-zYkouU
Njihova FB stran:

Paula’s Choice Slovenija

Share: