V zadnjem času izjemno popularni rokovniki, ki so se iz tistih dolgočasnih rokovnikov spremenili v prave umetnije. Izbira je v zadnjem času zares velika prelepih, pisanih, takšnih in drugačnih rokovnikov. Izbira je postala težka. Včasih si izbiral najlepšega med povprečnimi, danes izbiraš najlepšega med prečudovitimi. 

Rokovnik s stilom

Rokovnik

In moj pogled se je ustavil na rokovnikih, ki jih ustvarja prečudovita Antonela. Poimenovala jih je Rokovnik s stilom, in to tudi so 🙂 Mene so očarali v takšni meri, da jim namenjam objavo. 

Cena rokovnika je 19,80 EUR in prisežem, da je več kot vreden svojega denarja. Trenutno lahko izbirate med petimi različnimi naslovnicami. 

Jaz sem izbrala Magnolijo – všeč mi je bil že naprvi pogled. In v živo je še bolj čudovit <3

Kaj vidim na zunaj? 
Prekrasno trdo platnico, z priročno elastiko za zapiranje ter Kemični svinčnik. Všeč mi je, da ni narejen na spiralo.

 

Ko ga odprem? 

Ima notranji žepek, kamor lahko shraniš kakšen zapisek, koledar za celo leto – meseci barvno ločeni, več unikatnih strani, lepe misli…in še in še 🙂 Če izdam čisto vse, ne bo zanimivo 🙂 Izdam vam še, da vas v notranjosti čakajo tzdi lepe motivacijske misli, ki vam bodo popestrile vsakdan. 

 

Notranjost Rokovnika

A5 format priročen za vsako torbico. Njegova notranjost pa priročna za vsak dan, da bo še bolj popoln in brez napak, zaradi lepih misli pa še bolj čudovit.

 

 

Pa ti že imaš svojega? ❣️
Hitro odklikaj na facebook stran  Rokovnik S Stilom ali web stran Kenova.si ❤️

Katerega boš izbrala?

f6e92790a63152ccf3ccc00ea32f4c3d4b5d64a5_banner-1

Share: