Neverjetno velika ponudba vadb človeka naredi zmedenega. Obljube 800 kalorij v eni uri, komora ki topi maščobe, aparat ki bo naredil ČUDEŽE….in za vse to po vrhu vsega velike vsote denarja. Vse lepo in prav če v to verjameš ter če imaš denar. Sama se nebom spuščala v podrobnosti – VENDAR vsakdo, ki malce vklopi razum…hja 🙂

Kaj torej izbrati?

V prvi vrsti razčistiti pri sebi kaj vam odgovarja. In nekaj v čemer veste, da boste vztrajali, uživali, z veseljem ponavljali. Lahko si najdete družbo ali še bolje – vztrajate sami. V tem primeru namreč nebo izgovorov on/ona ne gre, tudi jaz ne grem.

V kolikor vaše finančno stanje ne dopušča obiskovanja centrov lahko s pomočjo spleta najdete ogromno filmčkov z vajami, ki jih lahko izvajate doma tudi brez opreme. Hkrati pa lahko greste ven – hitra hoja, tek, hoja na bližnji hrib, kolesarjenje, rolanje – in podobno.

V kolikor vam finančno stanje dopušča pa imate na voljo fitness, skupinske vadbe ter tudi razne individualne treninge. Pomembno je, da zase izberete nekaj kar vam najbolj odgovarja in prinaša tudi reuzultate.Izjemnega pomena pa je predvsem to, da so vaše vadbe raznolike.

Ne bojte se uteži – mišice “kurijo” maščobo 🙂 Seveda pa je potrebno vključiti tudi kardio vadbo. Hkrati pa je pametno enkrat na teden vključiti uro vadbe, ki je bolj mirne narave – pilates, joga ali kaj podobnega.

Kaj pravite? 💪🏼 Kaj boste/bomo izbrali? 💪🏼

Share: