Moj treji izdelek z vsebnostjo koloidnega srebra, sedaj so mi ti izdelki že nekoliko bolj poznani. Tokrat, sem se “lotila” MAXLAB nočne kremice za obraz – Silver Night Cream. 

Q10 Hyaluron Nočna krema proti gubam z ioni srebra je regerenativna nočna krema, ki obnavlja in pomlajuje kožo, gladi gube in celostno obnavlja kožo ponoči. Bio hyaluron je osnovna komponenta vezivnega tkiva in odraz mlade in elastične kože brez gub. Globoko vlaži in osvežuje, koža postane občutno bolj nežna in lepša. Ioni srebra delujejo antimikrobno, čistijo in ščitijo kožo pred mikroorganizmi. Alantoin in pro-vitaminom B5 (pantenol) blagodejno delujeta na obnavljanje in spodbuja regeneracijo kože. Vitamin E v kombinaciji s Q10 koencimom neutralizira proste radikale in pospeši biosintezo kolagena, elastina in druge važne biomolekule. Naravna olja olive, avokada, mandljev in grozdnih pečk hranijo in ščitijo kožo ter ohranjajo njeno naravno vlažnost.


MOJA IZKUŠNJA

50 ml kreme za 23,20 EUR. NOČNA krema. Zelo ne rada preizkušam nove kreme za obraz. Kot sem že omenila v prejšnji objavi – takrat njihove BIOAKTIVNA HRANLJIVA VLAŽILNA KREMA z ioni srebra, ki me je popolnoma navdušila. Zato sem po spogledovanju s tole nočno kremo, končno podlegla in jo preizkusila. 


Vonj

Iskreno povedano me tako kot pri prejšnji vonj pri tej ni navdušil. In ob pogledu v sestavine sme ugotovila zakaj – vsebnost shea butter, ki mi po vonju nikoli ni bilo všeč. Hkrati pa je bil to dokaz, da ga krema vsebuje zares precej. Shea butter je izjemno koristna sestavina za našo kožo, posebaj za nočno nego. V kombinaciji z Q10 in koloidnim srebrom, pa je praktično za našo kožo za obraz pravi zaklad. 

Delovanje

Kremo sem nanesla zvečer. Občutila nisem nobene reakcije, krema je super mazljiva, precej gosta zato se je ne porabi veliko. In glede n ceno sem zares presenečena. Zares dokaz, da so tudi ne visoko cenovni izdelki lahko kvalitetni in koristni. 

Moja koža je bila zjutraj, mehka in sijoča. Nahranjena. Vse kar me moti je vonj – a to je že stvar okusa, in hkrati se je ta zelo hitro razdiši 🙂 

Težko vas prepričajo besede, saj morate takšne stvari preizkusiti na svojo koži – VSEKAKOR pa je tudi ta krema vredna vašega časa in denarja 🙂

Več na: SANOMAR

Share: