Zaradi mojih zelo dolgih las moram svojo nego prilagajati glede na trenutno stanje, letni čas. Vsaka sprememba se na mojih laseh zelo pozna.Zato šampon in balzam veliko spreminjam. Ostajam pa zvesta dvema prozvodoma – kokosovo olje in arganovo olje <3

TA DVA OLJA sta v moji uporabi že zelo dolgo in si brez njiju svoje nege las ne znam več predstavljati.

Trenutno so v moji uporabi:

1. Linija AVONTECHniuqes – Suprimeoils (šampon, balzam, maska)

2. LA CROA – Argan Oil

3. BALEA – Serum za lase

4. MALINCA – Kokosovo olje


In kaj uporabljam redno:

Kokosovo olje in Arganovo olje. Ta dva proizvoda sta praktično del moje nege las že ZELO DOLGO in bi jih težko nadomestila.

Arganovo olje na nanesem na konice takoj po umivanju las, kasneje pa praktino vsak dan nekaj kapljic predvsem na konice.

Kokosovo olje nanesem VEDNO pred umivanjem las na celotno dolžino las in pustim vsaj kakšne pol ure (odvisno od tega koliko časa imam). Super bi bilo, če bi lase zavila v brisačo in pustila čez noč, a mi žal še to ni uspelo 🙂 V kolikor imate mastne lase, je dobro da ga kasneje dobro sperete.

Po umivanju lase in med sušenjem pa nanesem manjšo količino kokosovega olje še na spodnjo poovico las – vendar je potrebno tukaj biti zares previden z količino, saj lahko lase prehitro zelo zmastite 🙂 Kar pa seveda ni namen.


Lahko rečem, da obožujem olja za lase in Kokosovo ter Arganovo olje stTista dva, brez katerih si nege svojih dolgih las praktično več ne znam predstavljati.

Na kaj pa prisegaš ti?

Share: