Najbolj naravna deodorantna krema izmed vseh ❤️ NELIPOT ❤️ Deodorant, ki prepriča na svoj naraven način. Na svoj najboljši način. Na način, ki deluje 💗

Obljublja 24 urno zaščito, ne draži kože. 100% naraven, ročno izdelan. Ščiti pred razvojem bakterij. 


Ne vsebuje alkohola, stabilizatorjev, alumijevih spojin, konzervansov. 

DEODORANT, ki vsebuje le 4 osnovne naravne sestavine: ekološko pridelano kokosovo olje, koruzni škrob, sodo bikarbono, jojobin vosek. 

Ljubezen na prvi pogled je zagotovo lahko Nelipot – se opravičujem ljubezen na prvi vonj. 

Pazi na svoje telo – pazi na svoje zdravje. Tako pravita Simon in Tina. In prav imata – zato tudi sama izbiram naravno – kjer se le da. 

Moja ljubezen je Nelipot BASIC ali OSNOVNI, ki je deodorantna krema, ki vas bo prepričala s svojim sladkim kokosovim vonjem. Osnovna. A zame čisto dovolj. 
Preverim SESTAVINE: INCI sestavine: COCOS NUCIFERA OIL*, SODIUM BICARBONATE, ZEA MAYS STARCH, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL. *Sestavina ekološkega porekla

…in ugotovim, da je zares NARAVNA! 👌


Navodila za uporabo: Nanesti za lešnik veliko kreme pod pazduhe in razmazati. Priporočena uporaba po tuširanju, ko je koža topla in vlažna in se lepše razmaže/vpije v kožo.

Upoštevam. Nanesem. Čakam. No ne čakam. Grem v nov dan. Brezskrbno. Ker lahko – saj imam svoj NELIPOT, ki mu zaupam 💗

Moja izkušnja: Iskreno povedano sta me Simon in Tina navdušila z njuno zgodbo. Spoznala sem ju v oddaji Startaj Slovenija. Super se mi zdi, da nekdo, ki je vložil ogromno truda, dela, znanja dobi priložnost. 

Navdušila me je ideja o Nelipotu – naravnemu deodorantu (tudi sama ga izdelujem doma), zato sem bila toliko bolj navdušena, da si je nekdo s takšnim izdelkom upal in drznil stopiti na trg. 

Navdušilo me je njuno razmišljanje. Skrb za zdravje. Navdušilo predvsem to, da jima je zares mar – kaj bomo uporabljali mi. In to uporabljata tudi sama. 


Krasna embalaža, krasen paket, krasna ideja. Podpiram ❤️


In naj povem, DA ZARES DELUJE! Porabi se ga malo, zato zadošča za kar nekaj časa. Vesela, da sem izbrala NELIPOT ❤️

Izbereš ga lahko v nekaj različicah: BASIC, MAMICHKU in IROF ter SHAC.

Basic – osnovni – vonj po kokosu 

Shac – malce močnejši od osnovnega (vonj čajevca in limonske trave) 

Irof – moška različica – najmočnejši

Mamichku – brez vonja ( namenjen tistim, ki ne marajo ali prenesejo vonja v deodorantih) 

Kot sem omenila je moj BASIC. ❤️Saj vonj kokosa obožujem.  IN NE SPREGLEJ:  Pomembna lastnost Nelipot deodorantne kreme leži predvsem v tem, da ne vsebuje aluminijevih spojin, kokosovo olje pa je poleg tega še odličen vlažilec kože.

Zagotovo pa ta vonj ni zadnji. NELIPOT JE ZAKON ❤️

In ne pozabite: začelo se je v domačem loncu – končalo z velikim naročilom – dokaz, da sanje lahko postanejo resničnost.

Draga Tina in Simon, upam da NELIPOT DEO kdaj dobi še kakšnega sorodnika. 

Nincy’s Sparkling Space VAJU PODPIRA 💗

Hvala NELIPOT ❤️ Izberi svojega tudi ti! 

Share: