Zimsko vzdušje. Meseci v znamenju hrane. Visokokalorične hrane. Potem pa slaba vest. Panika ko je potrebno obleči tisto lepo praznično obleko. Panika po praznikih, ko je potrebno zapeti svoje stare hlače ali krilo 🙂

Sama ne vidim nič slabega, če se tu in tam pregrešimo, niti nič slabega če nam tu in tam vse vajeti udiejo iz rok. Vendar pa se je potrebno vrniti počasi na stare tire, imeti načrt, imeti motivacijo za gibanje in zdravo prehrano. Ter morda še kakšno dodatno orožje v rokavu.

INTHELINE bo moje praznično orožje. Že samo ime je obetavno…IN THE LINE 🙂 V liniji – jaz v liniji 🙂 Mi v liniji, tisti perfektni liniji.

Sedaj pa nekoliko bolj resno:

InTheLine kremico prejmemo skupaj z kartončkom in metrom za merjenje 🙂 Obetavno kajne? In predvsem priročno. Seveda, se je pred uporabo potrebno izmeriti, narediti načrt gibanja in prehrane. Zavedati se moramo, da eno brez drugega pač ne deluje in kot bi rekli: NO PAIN NO GAIN 🙂 In ne ni čudežne kreme brez gibanja in prav prehane. Seveda pa je krema lahko lep čudež kot pika na I, ki nas ob uporabi še dodatno nagradi za našo pridnost.img_8053

Kakšna je sestava kreme:

Licorice aktivno znižuje kortizol, kar le še dodatno pripomore k izgubi podkožnih maščob.

Rhodiola Ima številne zdravilne učinke, med drugim pa učinkovito deluje v procesu izgube podkožne maščobe, saj znižuje hormon kortizol, ki podkožne maščobne celice razvršča v predele pasu bokov, stegen in zadnjice.

Izvlečki citrusov na telo delujejo kot antioksidant in pomagajo pri izboljšanju mikrocirkulacije krvi.

Sončnično olje preprečuje izhlapevanje naravne vlage kože, naravno vlaži kožo, očisti kožo in zmanjšuje površinsko napetost. Rezultat je povečanje njene zmogljivosti.

 

img_8055

Kako jo uporabljamo?

100 ml kreme, zadostuje za približno 1 mesec redne uporabe. Priporočljivo je, da kremo uporabljamo dvakrat dnevno.

Zaupajo ji znane slovenke, zaupajo ji mnoge uporabnice, zato sem se odločila, da ji bom zaupala tudi jaz. V novo leto bom tako vstopila z orožjem imenovanim INTHELINE. Seveda z načrtom gibanja in prehrane. Prepričana sem, da bo prinesla dobre rezultate.

img_8054
Tako moj glavni načrt za leto 2017 je znan, moje glavno orožje tudi. Se mi pridružiš?
InTheLine 💪🏼
Share: