Dan 2 🙂 Začelo se je dobro. 

Moj zajtrk je bil danes sestavljen iz skute, beljakovin, arašidov brez soli in banane. Zgledalo ni preveč lepo. Je bilo pa dobro. Kar je seveda glavno. 


Pijem veliko premalo. Z dobrim načrtom zjutraj, pa potem kar ne gre in ne gre. Saj bo.,.ampak ko je zunaj mrzlo mi zares nekako ne paše toliko pit 🙂 Verjetno pa nisem edina s to težavo. 

Potem sem pojedla še dve mandarini košček čne čokolade, pa še enega in še enega…ingrrr 🙂 

No sledila je malica…brez OH 🙂 Low carb, high fat 😀 No kaj misliš kdo je več pojedel? :))))


Kosilo, ki je bilo omaka iz mletega mesa, kus kus ter solata, in spet kos temne čokolade, kos temne čokolade – a sem že rekla kos temne čokolade? Res sem čokoholik. Moje življenje je res (want’s to be) FIT :))) Ampak mislim, da mi vseeno gre kar dobro. 

Počasi se odpravljam na trening. Še zmeraj se nisem odločila ali grem na boks ali pa crossfit? Hm hm 😉 Nekaj zagotovo, čeprav še od včerajšnjega dneva komaj hodim :)))


Še prej pa skočim v Tedi in Muller po pisala in nalepke za moj planner 🙂 

Ker pa rada preizkušam vedno nove in nove stvari, bom najbrž v prihodnjih dneh začela uporabljati nov planer za vadbo in prehrano 🙂 Nisem se še čisto odločila 🙂 Če se bom – bo moj zdajšnjin planer, ki je zaenkrat zelo malo popisan (natančno dva dni od 365)  iskal novo lastnico 🙂 Bi ga katera hotela? 🙂 

No če tole prebereš se mi oglasi v zasebno sporočilo, če bi ga rada imela 🙂 Če se odločim zamenjati, te morda razveselim 🙂 Piši 🙂 


Se beremo…hvala, da si z mano in da me kontroliraš 🙂 

Share: