Včeraj sem po pošti prejela svoj Sugar Sweet paket 😀 Wuhhuuu. Zelo rada imam produkte Sugar Sweet in Cavalier.

 O njih sem že pisala tukaj:

https://nincys-sparkling-space.com/2016/06/03/cavalier-sladkanje-brez-slabe-vesti/

https://nincys-sparkling-space.com/2016/05/29/sladica-brez-slabe-vesti-z-dodatkom-sun-stevia-sugar-sweet-in-cavalier/

Zares super produkti, ki jih lahko naročiš na KLIK ZA NAKUP (www.sladko.si)! 

Za vse, ki želimo živeti zdravo, za vse ki želimo izgubiti kakšen kilogram, za vse ki želimo ohranjati lepo postavo. Kljub vsemu, pa se včasih posladkati 🙂 In z Cavalier in SugarSweet lahko to storiš brez slabe vesti. 

Kaj sem dobila v paketu? 😀

In “razstavljen” paket: 


In posamezni proizvodi – in nekaj besed o njih 🙂 

Čokoladne kapljice – ja pojedla bi jih lahko eno tono 🙂 Izjemno dobrega okusa, priročne za peko, okrasitev in seveda za sladkanje 🙂 in najboljša novica – sladkane le z stevio, kar pomeni, da se lahko z njimi posladkate brez slabe vesti 🙂 

O njih sem pisala: Klik za opis 🙂


Almond Biscuits – keksi 🙂 Njami 🙂 Sladkani ponovno samo z stevio. 

Vsi poznamo tiste cimetove kekse, ki jih prodajajo okrog božiča 🙂 Jaz sem velika ljubiteljica le teh in priznam tile Cavalirjevi so mi bili celo veliko boljši kot tisti klasični 🙂 Zares 🔝 dobri! 


Čokolade, čokolade, čokolade…tiste s katerimi se lahko sladkaš čisto brez slabe vesti. Sladkane le z stevio in tako brez klasičnega sladkorja. In zelo dobre po okusu. In razveselujča novica? Imajo precej veliko ponudbo. Od takih z lešniki, polnjene z polnili, in podobno. In kar ne morem se odločit katera je boljša…priporočam, da poizkusiš kar vse 🙂 Zares ne boš zgrešil/a z nobeno 🙂 


In…sladkor…tisti sladkor o katerem sem pisala že tukaj: KLIK ZA VEČ 🙂


Nekaj o SUN STEVIA SUGAR SWEET? Je prvi slovenski naravni in brezkalorični nadomestek sladkorja. Obstaja v prahu ali v obliki kristalov (kot klasični sladkor). Izdelano je iz naravnega sladila eritritola in stevia. V vseh njihovih proizvodih je uporabljena prvovrstna naravna Stevia.

Super je ker ga lahko uporabljajo diabetiki, hkrati, pa je odlično pri hujšanju in na sploh za tiste, ki pazimo koliko in kaj pojemo, saj je brez kalorij. Hkrati pa tudi tisti, ki pazite na glikemični indeks, lahko vas razveselim – je brez vrednosti🙂 Na voljo so v šestih različicah, razlikujejo se po obliki in sladilni moči.

Sama sem tokrat v paketu prejela: SugarSwet 1:1 (enaka sladilna moč kot naravni sladkor), 1:2 (dvakrat močnejši), 1:10 (kar 10x močnejši)!

In iz lastne izkušnje: nima nobenega priokusa, uporabljate ga lahko praktično povsod, kot bi sicer uporabili klasični sladkor. Čaj, kava, sladice…top In priporočam 🙂 

In zadnje: 


Sladilo v tabletkah –  sadkanje brez slabe vesti – primerno za vse tudi diabetike. Iz naravne stevie kar 97% rastline stevia. Veliko sladil stevia je v današnjem času naprodaj kot stevia, vendar le nekaj %! Zato zmeraj poglejte na deklaracijo in preverite ta odstotek. 

Tale je zares TOP! 

Vse  stvari PRIPOROČAM in brez slabe vesti lahko rečem, da so zame TOP PRODUKTI z katerimi se lahko sladkam brez slabe vesti. 

Več o vseh prouktih pa na strani: www.sladko.si, kjer lahko stvari tudi naročite 🙂 

Hitro odklikaj na: www.sladko.si in se posladkaj brez slabe vesti

In spremljaj me – kmalu sledi nagradna igra za enega od proizvodov 😉💪🏼 Všeč? 😁💪🏼

Share: