Ah ta PMS. A je to samo izgovor ali pa dejansko to tako deluje že dva dni prej, danes bi dejansko pojedla vso sladkobo sveta :))) Ja vem ni smešno. Še dobro, da me rešuje Cavalier “čokoladni svet” in da so moje pregrehe vseeno malo bolj zdrave. Juhu. 


Začela sem z zajtrkom. Ovseni kruh, ki sem ga včeraj slučajno kupila v Hoferju. Bio obseni kruh. Dober, a vseeno mislim, da ne gre za čisti ovseni kruh – če se motim naj me kdo popravi. Namaz – čista skuta.zraven pa danes za spremembo skodelica čaja. 

Kasneje vseeno kava, ki jo pijem že nekaj časa brez mleka. In moram reči, da mi je dobra. 

Moja malica je bila tuna, malo beljkovinskega kruha, nekaj koščkov sira in kisle kumarice (ja druge ni, če se trudiš jesti sezonsko)


Kosilo porabila sem preostanek tune od malice (velika konzerva je zame – nemogogoče pojesti) in si pripravila omako. Ki sem jim dodala čudežne testenine 🙂 

Te zanima recept za mojo tunino omako? Pofočkaj se in ga pripravim 🙂 

Večerja – tuna, kisle kumarice, skuta in nekaj beljakovinskega kruha. 

Vmes sem pojedla še dva moja fit muffina, cavalier čokoladice, jabolko…ja danes glede moje hrane ni bil ravno moj dan. 


Danes opravila trening doma – 20 minutk. In je bilo dovolj. Čutim utrujenost, musklfiber, in potrebovala sem malo bolj na easy dan. 


Tole pa še izsek iz mojega HIPNO FIT PLANERJA 😁 

Nikakor ti ne kažem svoje popolnosti – ker to nisem, sem človek z napakami. In to ti hočem tudi pokazati. Nauči se zdravo živeti na takšen način, da boš to lahko vzdrževala. Vsi ekstremi so tu nesmiselni…saj nikoli niso za vedno 🙂 

Kaj praviš? 🙂

Se beremo….upam, da me še spremljaš 💪🏼 Ker te potrebujem…. 🙂 ❤

Share: