Ribje mazilo RIBODERMIN za nego suhe , razpokane in razdražene kože. Ribje mazilo ima številne učinkovine, ki so nam v pomoč predvsem v teh mrzlih mesecih. Razpokana koža, suha koža, pordela koža ter tudi težave hišnih ljubljenčkov.

Za kaj se uporablja? Priporočljivo uporabljati pri suhi, razpokani in razdraženi koži, tudi po sončenju, blagih opeklinah in pordeli koži. Pri dojenčkih lahko mazilo uporabljamo za nego in zaščito urogenitalnega predela pred dražečimi učinki urina in blata.

Kaj vsebuje? Mazilo vsebuje ribje olje in vitamina A in D3. 

Sestavine? Petrolatum, Fish Liver Oil, Lanolin, Cera alba, Cetearyl Alcohol, Vanillin, Retinol, Cholecalciferol.

Moja izkušnja? 

Pozimi ga uporabljam predvsem za nego kože kjer je koža suha in hrapava. Vonj sicer vsaj meni ni najbolj prijeten, ampak se za učinek kakršnega naredi ribje mazilo splača potrpeti. Predvsem pri prehladih, ko je nos pordel, hrapav in že boleč. Ribje mazilo pomaga – ne diši a pomaga. Je brez konzervansov in brez alergenov. Kar je zame dodaten velik plus! 

Sama pa ga uporabljam tudi za nego smrčka mojega hišnega ljubljenčka 🙂 Njegov smrček je bil zares suh, hrapav, se mu je luščil. Po nekaj dnevni uporabi je smrček kot nov 🙂  Slikica v dokaz 🙂 


Riboderm lahko naročite na www.kozelj.net, kjer lahko izveste tudi vs epodobrnosti glede njihovih produktov. So izjemno prijazni in ustrežljivi. Preverite tudi vse akcije,  ki jih ponujajo. 

Hitro odklikajte na: www.kozelj.net 

Priporočam!!!

Share: