Ličila iz Avona me zares zmeraj razveselijo. Pravzaprav imam rada vsa ličila. Obožujem jih. A Avon mi je zares pri srcu. Cenovno ugoden in zmeraj postreže s kakšnim super proizvodom. Tokrat sem prejela maskaro in dve šminki. Iz imena je razvidno, da sta šminki hranljivi prav tako pa maskara. Kaj menim? Beri naprej 🙂 

SUPREME LENGTH NOURISHING MASCARA 

Maskara , ki obljublja volumen in podaljšane trepalnice v črni barvi. 

Test: 

Moje trepalnice je zares lepo ločila in nekoliko tudi podaljšala. Ni pa neki presežek v volumn, vsaj za moj okus ne. Drugače pa zelo zadovoljna. Maskara je obstojna. Tudi po nekaj urah ne opazim nobenih ostankov pod očmi, ali pa tistih neprijetnih madežev pod obrvmi. Sama imam hooded eyes (vdrte očke) in imam s tem večne probleme. Vendar me je tale prijetno presenetila. Super maskara 🙂 Krtačka za nanos super velikostil ter gumjasta. Všečkam in priporočam! 


TRUE COLOUR SUPREME NOURISHING LIPSTICK

Šminke so na voljo v večjem barvnem naboru. Sama pa sem testirala Nurturing Nude in Coral Caress. Prva je nežno rjavskasta z drobnim shimrom, slednja pa koralna barva. Prelepa. Prva se nanaša super, tudi brez čopiča, pri drugi pa sem imela nekoliko težav, zato menim, da bi se lepše nanšala s čopičem. 

Obstojnost je običajna. Uro, dve potem pa je potrebno nanos ponoviti. Enako velja tudi pri pitju ali hrani. Nanos ponovimo. 

Po nanosu so ustnice lepo nahranjene, se svetijo in ni občutka suhosti, kar je super in pohvalno! Tudi po uporabi nisem opazila, da bi mi ustnice izsušila. 

Super šminka za vsakodnevno uporabo. ❤

Www.avon.si za več informacij ❤

Share: