Kolekcija Giardini Italiani, ki jo je pripravila kozmetična znamka Collistar bo na voljo v marcu 2017. Gre za kolekcijo pomlad poletje in temu primerne so tudi barve. 
V kolekciji nas med drugim čakajo laki za nohte, glos, senčila za oči, maskara, rdečila in blush/highlighter/eyeshadow. 


Sama sem ljubiteljica kozmetike, tega ne morem zanikati. In velika navdušenka za poizkusiti kaj novega. Zato sem z veseljem sprejela nekaj produktov, ki jih boste lahko kupile v marcu 🙂 In vam bodo tudi zaradi moje objave – malce bolj blizu in malce bolj znani. Vsaj upam 🙂 

Kaj boš spoznala v moji objavi? Sledi in beri naprej 🙂 

MASKARA INFINITO WATERPROOF 

Priznam prestrašil me je napis waterproof – vodoodporna. Zakaj? Ker se teh maskar izogibam v velikem loku, po vsaki vodoodporni maskari, ki sem jo poizkusila do sedaj so me namreč nenormalno pekle oči. In niso nehale. Zato sem nad njimi obupala. Skoraj.

Ko sem prejela tole, me je tako precej zaskrbelo. Ampak sem se vseeno opogumila. Torej odprem. Vonj kot sem ga vajena ponavadi pri vodoodpornih maskarah. Nič obetavno torej zame in moje pekoče oči. 

Če se za začetek posvetim krtački – ta je gumjasta, zame je to super saj imam rada takšne vrste krtačk pri maskarah. Barva črna črna črna. Obljublja definicijo, volumen in privihanost. Ter seveda obstojnost 🙂 

Nanos – nimam pripomb. Pravzaprav presenečena. Lepo loči trepalnice, jih priviha ter tudi nekoliko podaljša. 

Občutek po nanosu – jaz sem navdušena. Nič ne peče, nobene reakcije. Lahko rečem samo odlično. In kar nisem mogla verjeti svojim očem. Da me dejansko makara, ki je vododporna ne peče.

Obstojnost – imela sem jo cel dan, pozabila nanjo tudi ko sem šla na trening. In čeprav sem se na treningu konkretno potila to maskare ni “uničilo”. Obstojna tudi v najhujših razmerah torej. Nisem opazila nobenih ostankov pod očmi, ali madežev nad očmi. 

In še moja očka ne preveč spretno namazana pa kljub vsemu vidno kakšen efekt maskara naredi: 



RDEČILO – VIBRAZONI DI COLORE 

Na voljo bo v petih odtenkih. Jaz sem prejela odtenek Begonia. 

Nanos – enostaven, brez čopiča. Sprva je čutiti kot precej suho šminko. In daje občutek, kot da se bo začel “svaljkat” na ustnicah. A nekaj trenutkov po nanosu se nekoliko posuši, ustnice pa so gladke in navlažene. Zares super občutek na ustnicah. Obstojnost je običajna, sama nisem velika ljubiteljica šmink zato težko primerjam. Vsekakor pa je občutek na ustnicah super ter tudi obstojnost precej dobra. Z veseljem bom preizkusila še kakšen odtenek, ko se znajde na policah za prodajo. 


In še…..

BLUSH-EYESHADOW-HIGHLIGHTER 

Izbrala sem odtenek PINK BOUQUET, ki je imenu primerno v roza odzenkih. Na voljo bo še v enem bolj rdečkastem odtenku. 

V mojem so odtenki trije – temno roza, malce bolj pink roza in svetlo roza. Kot že ime pove je izdelek primeren za tri stvari. Blush, senčilo in pa osvetljevalec. Sama ga bom uporabljala kot blush in senčilo. Po prvem poizkusu se mi zdi precej fino mleto, pigmentirano in se lepo nanaša. 


Všeč mi je embalaža, ki deluje nekoliko prestižno, hkrati pa vsebuje nikoli nepogrešljivo ogledalce. Zapira se na kar močen magnetek, zato ni bojazni, da bi se vam po nesreči odprlo. In ja moja neroda – preživel je padec na tla! Hvalabogu – drugače bi me najbrž kap.


Všečkaš? 

Meni je všeč ❤ Kmalu bo marec in boš vse te super produkte lahko preizkusila tudi sama ❤

Share: