Športne aktivnosti pogostokrat potegnejo za sabo tudi športno prehrano. Sama ne pretiravam in ostajam v nekih mejah normale. Izogibam se množični uporabi dodatkov, kljub temu pa v delovanje nekaterih močno verjamem. Preden razložim, pa naj povem še pomembno dejstvo: na prvem mestu je urejena prehrana, šele nato pridejo na vrsto dodatki. 🙂 Seveda kakovostni dodatki!  Na tržišču je ogromno ponudnikov, ki ponujajo tudi manj kakovostne dodatke. Zato izbirajte pametno. Gre se za vaše telo in ni vseeno, kaj vnašate vanj.

Danes me je razveselil paketek Proteini.si. 💪🏼😁 Veš tisto, ko že komaj čakaš, da nekaj prispe … in to paket od Proteini.si, ki so meni zelo priljubljeni.


Pa je prispel! Za začetek: kaj vsebuje moj »paketek za začetek«?


BANDAŽE 6m

Bandaže Proteini.si. Ker obiskujem tajski boks, seveda brez bandaž ne gre – pod mojimi rokavicami so za varnost – predvsem zapestij – nujno potrebne. Tokrat sem izbrala bandaže v črni barvi. Ker črna pač paše povsod. In komaj čakam, da jih preizkusim 💪🏼 Bandaže so na voljo v več velikostih, sama ponavadi vzamem najdaljše, saj le tako lahko primerno zavarujem svoje roke. 💪🏼

MAJČKA – T-SHIRT CINDY MINT

Majčka Proteini.si, ki mi je takoj padla v oči. Turkizna, pomladna … komaj čakam, da bo konec zime. Ta čas pa jo bom enostavno nosila v gymu. Kaj praviš na tole majčko? Tudi ti jo lahko naročiš na strani www.proteini.si 🙂 Meni je TOP 🙂

BATTERY VIT&MIN 90 Kapsul

Vitamini in minerali, ki sem jih prejela, so vedno super ideja v tem zimskem času. Seveda je pomemebno, da vitamine in minerale uživamo skozi celo leto, kar počnem tudi sama, sedaj v zimskem času pa dajem temu še toliko večji poudarek.

Battery vitamini in minerali so odlične kakovosti, pa še nizko ceno. Win-win! Gre za popolno formulo vitaminov in mineralov. Vse kar potrebujete od vitaminov in mineralov tako dobite v eni kapsuli, ki je izvleček zelenjave, sadja in zelišč. Ovoj kapsule je želatinast, kar pomeni, da se ta ovolj v želodcu pod določenim PH-jem razgradi. Ta izdelek je primeren predvsem za fizično aktivne ljudi, ki pa zaradi svojega tempa potrebujejo tudi več vitaminov in mineralov za svoje delovanje, imunski sistem, boljšo zmogljivost.

Tudi če se prehranjujete zdravo in upoštevate vse nasvete, je skoraj nemogoče iz prehrane dobiti vse vitamine in minerale v zadostni količini. Posebej pri hujšanju, kjer se zaradi manjšega vnosa hrane in morda izogibanja določeni hrani hitro lahko pojavi pomanjkanje katerega od vitaminov ali mineralov.

 

Proteini IRONMAXX 100% Whey 

PROTEINI. Dodatek, ki ga veliko ljudi zamenjuje za “nevemkajvse” 🙂 Ne – proteini niso noben bavbav. Proteini so bolje povedano beljakovine. Beljakovine, ki sem jih prejela tokrat, so tiste s hitrim sproščanjem, beljakovine sirotke in so najkakovostnejše beljakovine, ki jih lahko dobimo na tržišču. Te beljakovine je potrebno zaužiti takoj ali čimprej po vadbi. Po domače povedano: gredo takoj v našo kri oziroma se hitro absorbirajo in pridejo tudi tja, kjer jih naše telo najbolj potrebuje – do naših mišic. So glavni gradniki našega telesa in zato zelo pomembni v naši vsakdanji prehrani. Kar pomeni, da skrbijo za rast in regeneracijo vaših mišic po treningu. Hkrati pa imajo pozitiven učinek tudi pri hujšanju. Vseeno – sami po sebi naj ne nadomeščajo celotnega obroka ali prehrane. Pomembno je, da imamo za osnovo uravnoteženo in zdravo prehrano.

Beljakovine, ki sem jih izbrala tokrat, so prve sirotkine beljakovine na vodni osnovi. Zakaj ravno te? Sama mešam beljakovine vedno z vodo in pri nekaterih sem opazila, da se okus, če ga ne mešam z mlekom, bistveno poslabša.

Pri teh pa tega nisem zaznala, kar je posledica tega, da so že same na vodni osnovi. Mleka za mešanje ne uporabljam, saj mi le-to prinaša nepotrebne kalorije (pri hujšanju je to velikega pomena), hkrati pa je ob mešanju z mlekom absorbcija le-teh manjša.

So pa super fini in fajn za dodajanje k skuti, kosmičem in odlično spremenijo okus. Sama jih veliko uporabljam tudi v ta namen.


Odklikaj na www.proteini.si in si olajšaj izgubo kilogramčkov ali pridobivanje mišic in fit postave.

Share: