Izdelki iz dvorca Trebnik me še nikoli niso razočarali. In izbrala sem nekaj proizvodov v upanju, da me tudi tokrat ne bodo. Pa me niso? Kaj misliš? Sledi moji objavi in izvedel/a boš kaj sem izbrala in kako sem zadovoljna. 


VLAŽILNI SERUM ZA OBRAZ z rožno vodo s hialuronsko kislino 



Sestava? 


Uporaba?

 Uporabim ga zjutraj in zvečer takoj po čiščenju obraza. Takoj za tem nanesem kremo. Hialuronska kislina namreč hlapi, zato je nujno da za njimi in proizvodi, ki vsebujejo večino hialuronske kisline, uporabite kremo za obraz, ki jo tudi običajno uporabljate.

Že po nekajdnevni uporabi sem opazila razliko na moji koži. Je lepo nahranjea, brez suhih predelov. In vidno sveža. Zelo zadovoljna in priporočam vsakomur.  

Embalaža je na pumpico, gel pa svetle barve, tekoče do gelast. Dovolj je že en pritisk na pumpico za en nanos, saj je zelo mazljiv. 

BALZAM ZA USTNICE VANILIJA 

Vsi ga hvalijo. Morala sem ga preizkusiti. Lep vanilijev vonj, ne preveč vsiljiv. Krasno mazljiv. Super sestavine, ki so razvidne iz moje spodnje slike. Balzam z lahkoto odmerimo in nanesemo. 

Moje ustnice so pozimi zelo občutljive. Zato jih pridno mažem z balzami, a žal vsi niso učinkoviti. Zato sem poizkusila tudi tega z največjim upanjem in izpolnil jih je. Moja pričakovanja namreč. Top balzam, moje ustnice kljub mrazu mehke, brez poškodb in podobno. Slaba novica – baje gre iz prodaje 🙁 Če ga kje dobite ga kupite – zares se splača. Jaz bom zagotovo poiskala še kakšnega za zalogo. Balzam je res enkraten. 

Upala pa bom seveda, da dvorec Trebnik nadomesti ta balzam z kakšnim novim izdelkom 🙂 


Sestava: 

ARGANOVO MAZILO 

Izjemno hvaljeno, pa se ga morala preizkusiti tudi sama. In nisem se zmotila. Zelo lepo mazljivo, diši dejansko po arganu in ne po parfumih 🙂 Če pogledamo sestavine tudi dejansko vidimo, da je v izdelku pretežno le argan. In to je super, pohvalno. Vsekakor mazilo, ki ga je dobro imeti doma za vsak primer. Za suho kožo, za kakšne suhe izpuščaje, skratka zelo uporabno. 


Sestava: 



GEL ZA TUŠIRANJE SIVKA

Ne ni več skrivnost, da enostavno obožujem sivko in vse sivkine proizvode. Gele, balzame, kremice…vse. In tale gel za tuširanje je zame pravi balzam za dušo in telo. Gel tekstura, prijeten vonj, naravne sestavine in super občutek po prhanju. Žal vonj ne ostane dolgo na koži, a to mene ne moti. 

Pomembno mi je, da je naraven in tale iz dvorca Trebnik vsekakor je, kot večino njihovih proizvodov. 


Sestava: 

In še odgovor iz začetka moje objave – ne niso me razočarali tudi tokrat ne. Presnetili, pozivitno. Vsekakor priporočam vse štiri proizvode in obljubim, da vam ne bo žal za nakup nobenega od naštetih. 

Več pa najdeš na www.dvorectrebnik.si 

Share: