Kot pravi Catrice je to razkošje. Nevsiljivo razkošje. Že embalaža v katero so zapakirali proizvode deluje zelo razkošno, lepo, lično in zlato. Ja prav taka je embalaža ZLATA 😊

Pulse of Purism bo na voljo na policah drogerij v mesecu februarju in marcu 💗 Všeč? 


Kolekcijo sestavljajo senčila za oči, šminke za ustnice, stik za obrvi, osvetljevalec Pure radiance Glowrizer, Rdečilo za lica, laki za nohte, trakovi za nohte. Si postala radovedna ob vsem tem? Še malo boš morala počakati, potem pa si boš lahko vse skupaj ogledala v živo v kateri izmed drogerij. Zares ti ne bo žal, kolekcija zares obeta, kolekcija je zares zlata. 

 Nekaj pa si boš lahko ogledala že sedaj. Kaj praviš? Imam tri produkte iz kolekcije in kar nevem kje naj začnem 🙂 

Paletka senčil

Gre za baked senčila (stisnjena senčila). Sama obožujem baked senčila, ker so ponavadi zelo obstojna in pigmentirana. Na voljo je v dveh odtenkih. Sama imam 002 BY ALL MEANS METAL EYES. Gre za zemeljske odtenke, rjavkaste odtenke – tople barve. Prva je belo bež, druga sivo rjava slivasta, tretja prelepa rjava. Upam, da sem zadela z svojimi opisi. Zate pa sem naredila tudi “swatche” da si jih boš lahko ogledala tudi na sliki. Paletka je dejansko pigmentirana, se lepo nanaša in je dokaj obstojna, zelo zadovoljna. Šminka za ustnice 

Gre za en odtenek – dvobarvne šminke za ustnice. Ja prav si prebrala dvobarvne. Temno marelično roza barva, ki ima v sredini zlato 😊 Razkošje, ki ni vsiljivo torej. Na ustnicah deluje precej vlažilno. Obstojnost običajna. In zares je sijoča. Preizkusi. 

Pomada v stiku za obrvi 

Namenjen fiksiranju obrvi – za zapolnitev, definiranje, poudarjanje. Na voljo v odtenku legant purisme. Gre sicer za precej temno rjav odtenek. Vendar menim, da bo uporaben prav za vse barvne tipe kože in las 😊 Po prvem testu mi je zelo všeč, pohvalila bi tako obstojnost kot efekt, ki ga naredi. Vsekakor vredno pozornosti in preizkusa. 


Kateri kos iz kolekcije si boš privoščila? ❤

Share: