FIZIO arto krema vsebuje sestavine, ki povečujejo prekrvavitev v mišicah. Krema je primerna za masažo utrujenih in preobremenjenih mišic in sklepov po športnih obremenitvah ali po napornem fizičnem delu.

Krema je namenjena športnikom, rekreativcem pa tudi na sploh aktivnim ljudem. Marsikdo od nas se srečuje ali sreča z bolečinami v mišicah, sklepih. Takrat jim lahko pomagamo z Fizio Arto kremo.

Iskreno povedano – sama velikokrat pretiravam z raznimi športnimi aktivnostmi. Takrat si malo pomagam z kremica, ki blažijo moje boleče sklepe ali mišice.

Tokrat sem poizkusla Fizio artro kremo. Pravzaprav je bila zapakiran kar nekaj časa moji omari. Čakala je na priložnost mojih bolečin 🙂

Kolki, križ in gleženj. Ja vse naenkrat sem morala namazat. Verjetno na veselje kreme, na moje malo manj. Po nanosu je čutiti rahlo hlajenje, a res rahlo, ker krema pravzaprav ni namenjen temu, da bi zares hladila. Ponavadi traja nekaj dni p, da se pokaže učinek. In pri meni se je, občutno že po nekaj dneh. Po nekaj dneh ko sem morala mazati koleno….

Ja ustavit se bom morala počasi in z glavo, ali pa nabavit večjo količino Fizio Artro kreme…. 🙂

Preizkusite, obljubim, da vas ne bo razočarala….

Se beremo…jaz pa grem mazat koleno… 🙂 Fizio Artro je zakon 🙂

Share: