Pilling obraza in telesa je pomemben prav vsaki letni čas, morda pa v poletnih mesech pride še malo bolj do izraza. V poplavi vseh pillingov za telo se kar malo izgubiš. Mene pa so prepričali Adria Spa pillingi za telo. Ponujajo namreč več različnih vonjev, kar je super 🙂 Tako imajo na voljo vonj sivka/oliva, limonska trava/pomaranča in tega, ki sem ga testirala sama Limona suhocvetnica – ki pa ji je dodana tudi aroma marelice. <3

Zakaj pilling?
Pilling odstrani odmerle celice na koži in tako koži omogoča, da se hitreje in boljše obnavlja. Priporoča se uporaba 1-2 x tedensko, odvisno od stanja kože.

Kaj pravijo pillingu za telo limona/ suhocvetnica na AdriaSpa?
Sladkorni nežni piling z dodatkom mletih koščkov marelic, olja marelice, ognjiča, olj in vitamina E, pomaga koži, da se lažje obnovi, saj pospešuje proizvodnjo kolagena.
Sestavine ( INCI): Sucrose, Glycerin, Olea Europaea ( Olive) Fruit Oil, Calendula Officinalis oil, Sucrose Distearate, Sucrose Stearate, Parfum, Phenoxyethanol,Ethylhexyglycerin, Prunus America Oil, Tocopherol, Xanthan Gum, Prunus America Seed Powder, Lemon Oil, Helocheysum Italicum Oil, Citral, Garaniol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, D-Limonene, Cl19140

Kakšna je moja izkušnja?
Ker gre za sladkorni pilling je precej gost in seveda prekrasnega vonja. Ker pilling obljublja, da Izboljša tonus kože in regenerira je seveda kot nalašč za poletne dni. Izboljšanega tonusa kože se nobena od nas ne brani, hkrati pa regenerira kožo, ki je morda po soncu, morski vodi poleti še bolj razdražena.

Pilling sem uporabila za celotno telo. Seveda, pa ga lahko uporablate morda le za noge, roke, dekolte…kjer opazite, da je to najbolj potrebno. Izdelka se porabi precej malo, je sicer bolj trd in gost, vendar ko ga enkrat nanesete se lepo speni. Izdelka ni potrebno nanesti veliko, kar pomeni, da ga boste glede na količino imeli precej dolgo. Ker vsebuje olja, je po uporabi morda čutiti malce olja na koži, kar pa je meni zelo všeč, ter seveda dobrodošlo. Olja hkrati nahranijo kožo, med tem ko jo pilling očisti.
Delci so večji in grobi, kar mu daje zares dober učinek. Na koži pa razen malc olja, ne pusti prav nobenega filma. Koža je gladka, napeta in sijoča. Vsekakor pa je pilling namenjen za telo in nikakor ne obraz, saj so delci za kožo na obrazu, vsaj po mojem mnenju pregrobi – ampak saj gre za telesni pilling.

Pilling božansko poletno diši. Dokler ga nisem začela uporabljati je stal na moji delovni mizi in sem ga vsake toliko časa odprla <3 🙂 Sedaj pa seveda krasi mojo kopalnico. Embalaža je zame precej lična, hkrati pa praktična, saj pokrov na navoj z lahkoto odpreš in kar z prsti zajameš potrebno količino izdelka.
Cena izdelka je glede na količino, kvaliteto in učinek zelo ugodna.
Zame krasen pilling in z moje strani same pohvale!
Ocena:10/10
Cena: 150ml/6,59 EUR

Uporabite ga lahko  v kombinaciji z maslom, losionom ali oljem istega vonja. <3

 

Za naročilo klikni na: KLIK za naročilo

 

Share: