Drage moje, ki me tako pridno spremljate. Tokrat sem pripravila svojo prvo make up objavo 😉 Kar malo z cmokom v grlu sem sprejela to nalogo, saj je to zame prvič. A nekoliko pomirjena, saj sem imela v rokah super RIMMEL produkte.

Katere RIMMEL izdelke sem uporabila?



FRESHER SKIN podlaga za obraz (odtenek IVORY) 


KATE SCULPTING PALLETE (002 coral glow)


STAY MATTE KOMPAKTNI PUDER (001 transparent)


SUPER CURLER 24HR MASKARA


OH MY GLOSS glos za ustnice (500 ooh la la)


Fresher Skin je nova podlaga znamke Rimmel. Obljublja svež videz, poenoten ten kože, ne maši por. Koža diha.

Pa poglejmo. 


Izbrala sem odtenek 100 IVORY, ker je to najsvetlejši odtenek, ki je na voljo. Ko sem ga zagledala, sem bila prepričana da bo pretemen. Gre za teksturo podlage, ki ni tekoča in ni čisto kremna. Iskreno priznam, da me na prvi pogled niti ni navdušil. Zakaj? Vse “lončkaste” podlage so me do sedaj razočarale, in vsi pretemni odtenki na prvo oko, so bili dejansko pretemni.

Nanos
Nanašala sem ga z gobico. Kot ponavadi za podlago uporabila kremo. In nič drugega. Že manjša količina je bila dovolj. Nanesel se je enakomerno in za seboj zares pustil svež videz. Prekrivnost je lahka, sama nimam težav s kožo zato mi je bila dovolj. Tudi po 6 urah se nisem svetila, kar pomeni, da je izpolnil tisto obljubo o ohranjanju kože brez mastnega sijaja skozi ves dan. Lahko rečem, da je podlaga super za svež pomladni videz, za srednje prekrivanje in lepo matiranje. Izpostavila bi tudi to, da je delovalo vse skupaj zelo lahko na koži. Nisem imela občutka, da sem naličena. Seveda v pozitivnem smislu.

Kate sculpting Pallete v odtenku 002 Moram priznati, da me je zares zelo zelo navdušila. Paletka vsebuje highlighter, rdečilo in bronzer. Vse skupaj je po nanosu zelo obstojno, hkrati pa je nanos enostaven, se lepo zabrisuje. In pusti za seboj zares lep rezultat. In brez slabe vesti lahko rečem, da je primeren tudi za začetnice.


Uporabila sem tudi kompaktni puder, maskaro in glos. Kompaktni puder je eden izmed mojih najljubših. Lepo matira, lepo se nanaša in je obstojen.

16709410_1521080734599531_2132640114_o

Maskara je ena izmed tistih, ki ji rečem DA! Tiste, ki me berete veste, da imam težave s črnimi madeži pod obrvmi, pri marsikateri maskari, vendar na moje veliko veselje je ta prestala ta test. Nobenega črnega madeža. Maskara pa zares lepo loči, podaljša in poudari trepalnice. Brez slabe vesti lahko rečem, da je to ena izmed mojih nsjljubših maskar. Pa jih nimam malo 🙂

Gloss je precej pigmentiran, vendar je nanos enostaven, obstojnost pskot običajni glosi, a saj od njih niti ne pričakujemi kaj več. Deluje lepo vlažilno in je pravzaprav zelo dober gloss 😀❤

In moj svež videz? 😊 Upam, da mi je uspelo.

16710334_1521080737932864_1060545714_o

Hvala, da ste z mano in hvala Rimmel Slovenija za super priložnost in zaupanje ❤

Share: