Nivea Caring micelarna voda za suho in občutljivo kožo

Ko sem sprejela micelarno vodico NIVEA jih nisem poznala. No poznala sem jih, nisem pa vedela kako zelo učinkovite in dobre so dejansko. Pogled na sestavine kot vedno. Povedo mi, da ni alkohola, kar je zame dejstvo, zaradi katerega sprejmem proizvod 🙂

Nivea micelarna vodica, ki jo vidiš v moji objavi vsebuje naravno mandljevo olje in je namenjena suhi in občutljivi koži.

Torej pa začnimo. Na prvi pogled pač “voda”. Prva misel je – le kako bi to lahko očistilo moj obraz. Pogled v ogledalo, na obrazu konkretno ličil, saj sem ravno danes testirala nekaj dekorativne kozmetike. Podlaga, countouring, maskara, senčila….konkreten nanos. Ni šans, da bo ta “voda” to sčistila.

Pa vseeno poizkusim. Porabila sem natanko dve kozmetični vatici in manjšo količino micelarne vodice. Obraz očiščen dobro. Prazaprav zelo dobro. Na obrazu nobenega neprijetnega občutka, nobenega pekočega občutka. Pri maskari sem si mogla malo pomagat z mandljevim oljem, a to zmeraj naredim.


Moj zaključek?

V omari me čakajo še tri čistilna mleka – pa pravzaprav zdaj nevem zakaj še vztrajam pri njih? Če pa so te micelarne vodice zares magične? 🙂

Kaj meniš ti? 😃

Svojo lahko naročiš tukaj: Klik za naročilo 🙂

Prelep dan vsem in se beremo…kmalu ❤

Share: