Stres zaradi kupovanja kopalk? Ko končno najdeš tiste prave zase, pa se začne kombiniranje še česa drugega kar lahko oblečeš zraven kajne? 🙂 

Najbolj pogosto je seveda kombiniranje z raznimi oblekcami, ki jih lahko oblečemo čez kopalke za odhod na plažo. In roko na srce tudi za kakšen odhod po sladoled, odhod iz plaže in podobno so izjemno dobrodošle.

Vsi ti sprehodi lahko postanejo malo bolj prijetni, če nas pokrije kakšna huda in lepa oblekca. Še posebaj če naša samozavest ni ravno na vrhu lestvice in če nismo ravno oblikovani po jusu in nam je posledično sprehanje po celi plaži zgolj v kopalkah prav mučno.

A kakšna oblekica lahko naredi hudo spremembo. V tvojem počutju, v tvoji samozavesti in morda si boš prav zaradi nje privoščila kakšen sladoled več, saj boš nekako bolj udobno prišla do njega  🙂
Te so lahko kratke, dolge, široke, ozke, pisane ali enobarvne. Ponudba je ogromno.

Pomembno je le , enako kot pri kopalkah, da se v njej dobro počutimo.

 Sama sem malo pobrskala in odkrila nekaj super primerov, ki so mi všeč (pa imam ponavadi s tem velike težave 🙂 )

 
Izbrala bi tole kratko in pisano. Že na pogled zelo lahkotna, barve čisto poletne in pisane, ter super kroj saj je asimetična, kar pomeni, da si ne bomo delale skrbi kako jo obleči, da bo stala čisto na svojem mestu.
Obleka_za_na_pla_53144f8bcb8b6

Izbiraš seveda lahko tudi med daljšimi. Tale ima čudovit zadnji del, spreda je klasično črna. Nevpadljiva, lahko in z čudovitim vzročkom. Mislim, da jo imajo v kar treh razičnih barvah.
2016060710014156134927

Ali kot top za malo bolj pogumne. Res je, tale več odkrije kot prikrije a je kot nalašč za tiste, ki želijo morda skriti trebušček, pokazati pa svoje noge 🙂
Apricot-Sexy-Summer-Keyhole-Beachwear-with-Slit-LC41114-1

Našla sem tri super lepe opcije s katerimi boš zažarela na plaži in verjamem, da se boš tudi odlično počutila. Katero bi pa ti izbrala?
Opazila sem, da ima Super Punca odlično izbiro 🙂 Pokukaj: www.super-punca.si 🙂
Share: