Ste se že kdaj srečali z bolečinami v sklepih? Kolena, kolki in podobno?

Potem zagotovo zelo dobro poznate glukozamin. Pa ste vedeli, da bi glukozamin morali uživati vsi, ki so telesno nekoliko bolj aktivni? Glukozamin je namreč eden izmed preventivnih ukrepov proti obrabi našega hrustanca. Pomemben je predvsem pri športnikih, rekretivcih in še posebaj pri starejših.

17902808_1601120686595535_293356709_o

Kaj sploh je GLUKOZAMIN?

Glukozamin in hondroitin so osnovne snovi za vezivna tkiva.

Kaj vsebujejo ZeinPharma glukozamin kapsule?

Pri razvoju kapsul iz skupine ZeinPharma ® so uporabljena skrbno izbrana pomembna hranilna in snovi za sklepe. Glukozamin, kondroitin in MSM(metilsulfonilmetan), naravni trio endogenih snovi.

Oblikovanje kapsul je bil zaokrožen z elementi v sledeh in vitamini. Vsa hranila intergirajo optimalno in se med seboj dopolnjujejo v svojih učinkih.

Zakaj jih jemati?

Kapsule za sklepe iz skupine ZeinPharma® oskrbijo vaše sklepe s sedmimi dragocenimi sestavinami. Sklepi so temelj naše mobilnosti. Vsakodnevno so izpostavljeni visokim obremenitvam in so odvisni od številnih hranil. “Prehrana” sklepov in hrustanca poteka preko sklepne tekočine. S premikanjem se preteče v hrustanec in dostavi hranila ter pobere odpadne snovi. Kapsule vsebujejo tudi vitamin C in E, ter cink, magnan.

Zakaj ga jemljem sama?

Ker sem športno aktivna, ker čutim posledice nerednega jemanja. Ker mi pomaga. Končno sem našla popolno formulo glukozamin kapsul, ki vsebujejo prav vse, kar mora vsebovati dober glukozamin dodatek.

Kot drugo pa zato, ker imam težave z sklepim in koleni, in lahko potrdim, da ko jemljem tale pripravek teh težav ni oziroma jih je veliko manj ali pa so bolj blage. Dolgo časa sem jemala Glukozamin FarmaNord, vendar sem odkrila, da so sedajšnje veliko boljše po sestavi. Zato sem jih zamenjala. In z velikim veseljem lahko potrdim, da je težav še manj – oziroma so le te manj izražene.

Priporočam zares vsem, ki ste športno aktivni ali tistim, ki že imate kakšne težave z bolečinami v sklepih (sama z njimi obvladujem težave v kolenih, kolkih in tudi križu).

17916095_1601120699928867_220411630_o

Kje jih lahko kupite?

Sama sem jih našla na spletni trgovini VitalAbo. Najdeš jih tukaj: Glukozamin kapsule 🙂

Priporočam in jim dajem zares NAJBOLJŠO OCENO!

Share: