Ipanema poletna obutev – zagotovo jo že poznate? 

Ipanema

Edini japonki, ki sem jih imela in me niso ožulili. Samo tako bi lahko svoj prvi vtis opisala za Ipanema japonke.

Dolgo časa jih nisem nosila, ker so me vsake japonke, ki sem jih kupila ožulile. Na koncu mi ni bilo več pomembno kakšne kupim, samo da bodo udobne. In sem šla v iskanje.

V oči so mi padle Ipanema japonke. Zakaj? Ker so pisane, estetsko oblikovane in vidne že na daleč. Ampak nikoli nisem pomislila, da bi jih kupila, saj se mi je na prvi pogled zdelo, da bodo samo se ene izmed mnogih, ki me bodo spet ožulile in tako pristale na dnu omare.

A sem se po zagotovilu prijateljice, da so udobne vseeno v lanskem poletju odločila za nakup. Že prvi vtis je bil drugačen. Po prvem nošenju, pa je vse skupaj le pozitivno potrdilo dejstvo, da so zares udobne. Lansko poletje sem tako preživela v teh japonkah.

Vesela, da sem končno našla poletno obuvalo, po svoji meri. Japonkice so kljub nenehnem nošenju lepo ohranjeni.

IMG_7365

A ženske seveda potrebujemo vedno nove. Zato sem šla letos ne lov za novimi že v mesecu maju! Ne nisem ponovila napake lanskega leta, ko je zmanjkalo skoraj vseh modelov moje številke.

Torej Ipanema otok (v mojem primeru Europarkov) je bil moj cilj takoj ko se odpre. In to sem tudi storila. Ponudbo sem si ogledala že na njihovi spletni strani in si okvirno izbrala model. Pravzaprav dva. Iskat pa sem jih šla direktno na njihov otok, čeprav bi jih lahko naročila tudi preko spleta. A mi je bilo tako ljubše.

Izbrala sem dva modela – pisanega in nežno/umazano roza z bleščičastimi paski. Težko se je bilo odločiti, a sem izbrala tista dva modela, ki sta mi padla v oči v prvem trenutku 🙂

Zakaj je zame Ipanema zakon?
– ker so lahki in mehki
– ker se hitro posušijo
– ker ne ožulijo
– ker so kvalitetni
– ker je na voljo veliko modelov

IMG_7366

Sama jih ne zamenjam več za druge in jih priporočam vsakomur, ki vpraša katere japonke 🙂

Ipanema je zakon 🙂

Njihovo ponudbo si lahko ogledate na www.ipanema.si 

Share: