Lončki za na pot. Coffe to go. V zadnjem času najdemo precejšnjo ponudbo takšnih in drugačnih lončkov kjer ostane pijača topla ali hladna ali celo oboje. Sama že več kot leto redno uporabljam svoj Keep cup, ki se ga kupila v 1001 dar. Zares super lonček, tudi za nerodne kot sem jaz. Letos pa sem si želela novega. Takšnega, ki ne samo da tesni in je fiksno zaprt ampak takšnega, ki bi držal tudi toplo in hladno.

IMG_7376

Ob obisku trgovine 1001 dar sem naletela na lončke Aladdin. Verjetno vsem dobro znane njihove plastenke za vodo. Vendar Aladdin v svoji ponudbi nudi tudi TERMO LONČKE.

Kovinski termo lonček Flip-Seal znamke Aladdin ima patentirani pokrovček Flip-Seal, ki omogoča preprosto rokovanje z eno roko in hkrati odlično tesni. Ne vsebuje bisfenola A. Perete ga lahko tudi v pomivalnem stroju.

Moj je prelepe bakrene barve. Prostornine kar 0,47 L, kar je super – ne samo za kavo temveč tudi za kakšno drugo pijačo. Sama imam od nakupa ta lonček praktično vedno s seboj, saj je super uporaben pa še zelo lep in ženstven. Lonček po mojem tesni zares odlično in kar dolgo ohranja temperaturo pijače – tako toplo kot hladno.

Več o lončku: https://1001dar.si/kovinski-termo-loncek-0-47-l-bakren.html

IMG_7377
Zares uporaben lonček – za na pot, za doma in tudi za v torbico. Čeprav sem ga prvič s strahom postavila v torbico, a me zares ni razočaral.

V kolikor iščete ženstven loček za na pot ali doma, kjer bo vaša pijača ostala topla in hladna – potem preverite ponudbo Aladdin lončkov, ki so vsekakor vredno svojega denarja.

Postal je moj najljubši spremljevalec 🙂 Aladdin 🙂

Share: