Clarins Face Make-Up BB Skin Perfecting BB krema za brezhiben in enoten videz kože SPF 25

Iskreno sama nikoli nisem posegala po BB kremah. Zakaj? Razlog je bil v tem, da sem imela vedno občutek, da ne bom z njo nikoli dosegla prekrivnosti, kot jo dosežem z Revlon Colorstay podlago.

Potem pa mi je prišla v roke Clarins BB skin perfection cream. Imam najsvetleši odtenek 01. Ki pa je na prvi pogled precej temen. Sploh ko sem ga primerjala z mojo mešanico Revlon Colorstaya (ivory in sand beige), vendar pa odtenek na mojem obrazu ne izpade pretirano temno. Čeprav se ne bi branila malce svetlejšega odtenka, saj je moja koža zares svetla. Vendar mislim, da bo čez poletje barva malce volj primerna.

NANOS: gladek, mat in brez sijaja. Lahko rečem, da sem navdušena. Tudi po nekaj urah se nisem začela svetiti, kar je pri moji mastni koži precej pohvalno. Prekrivanje je v skladu z dejstvom, da gre za BB kremo zelo dobro. Seveda pa ne doseže prekrivnosti Revlona, a kljub temu jo toplo priporočam za lažjo prekrivnost in lahkotnost na obrazu.

Izpostavila bi tudi dejstvo, da ima SPF25, kar je super predvsem za sončne žarke pred katerimi moramo varovati našo kožo.

Koža je po nanosu zelo gladka, ten poenoten, lahka prekrivnost.

Zaključek: Super BB kremica za poletne dni.

Se beremo.

Nina

Share: