Rdeč lak za nohtke in vosek za oblikovanje obrvi. Lepota iz Collistarja bi lahko rekla. 

Najprej se ustavim pri lakcu. Sama nosim gel nohte, zato mi laki pridejo prav predvsem za moje nohtke na nogah, ki so seveda sedaj v toplem vremenu veliko bolj izpostavljeni. 

Lak je prelepe temno rdeče barve. Gre za odtenek ROSO PURO 310. Čopič nekoliko debelejši. Enostaven in super nanos. Nohti na nogah sicer niso tako zelo izpostavljeni kot na rokah, ampak vseeno ocenjujem obstojnost kot odlično. Saj mi na nogah njihovi laki – ta ni edini, ki ga imam odlično zdržijo. 

V tem trenutku ko nastaja ta objava, imam na nožnih nohtkih točno tega že tretji dan in je nedotaknjen. 

Pod drobnogled sem vzela še vosek za obrvi – vosek in puder sta svetlejše rjave barve, glede na to, da sem črnolaska bo tale barva verjetno nekoliko presvetla zame. Emabalaža vsebuje tudi čopič in priročno ogledalce, da lahko narediš drobne popravke tudi na poti. 

Ker se v tem času malce manj ličim, sem ga uporabila enkrat in lahko rečem, da sem super zadovoljna. Barva je sicer svetlejša kot bi si želela -odtenek 02 CASTANA. Obožujem voske za oblikovanje obrvi, ker res ostanejo na svojem mestu zelo dolgo časa. Tudi tale Collistarjev. Morda ga bom skušala uporabljati z malce temnejšim pudrastim delom 🙂 Vsekakor pa pripročam. 

Sicer obstajajo tri različice 01, 02 in 03. Sklepam, da bi mi glede na barvo mojih las najbolj odgovarjala najtemnejša 03. Za svetlolaske pa vsekakor 01.

Zaključek: Z obema proizvodoma sem zelo zadovoljna in ji lahko brez slabe vesti priporočam naprej tudi vam drage moje. 

Se beremo kmalu ❤️😘

Share: