Prav prijetno je ko dobiš sredi poletja v svoj nabiralnik Tahiti olje. Zakaj? Ker me je kar popeljalo nekam na Tahiti in plaže in…aja samo olje je. No ne ni samo olje.

Kot so zapisali na njihovi strani: Monoi olje je macerat Tahitijske gardenije (Gatdenia Tahitiana) in kokosovega olja iz Tahitija (Cocos Nucifera), nežno odišavljen s svežimi cvetovi izbranih rastlin (TIARE, YLANG YLANG, SANDALOVINA, VANILIJA, KOKOS). MONOI – sveto olje Polinezijcev je že tisočletja del njihove tradicije in je zato mnogo več kot le proizvod za osebno nego. Je dragocen koncentrat čutnosti, naravnosti in avtentičnosti, pridobljen z namakanjem svežih cvetov tahitijske gardenije – TIARE v kokosovem olju.

In vsi vonji so prileteli v moj nabiralnik.

TIARE, YLANG YLANG, SANDALOVINA, VANILIJA, KOKOS eden bolj dišeč kot drugi. Moja koža in lasje ob uporabi dišijo zares fantastično.

Uporaba:

Gre za izjemno širok spekter uporabe. Uporabno je praktično za celo telo. Pravijo mu kar čudežna osebna nega. ODLIČNO vlaži kožo. Kot zanimivost jo mnogi uporabljajo za hranjenje, vlaženje in zaščito kože tudi pred soncem. Koži daje svilen izgled. ODLIČNO obnovi in hrani lase – tudi pred škodljivimi vplivi sonca, vetra in morske soli.  Hkrati pa sprošča telo in umirja duha, čudoviti vonji poskrbijo tudi za čustveno ravnovesje.

Uporabljamo ga tako lahko za masažo, aromaterpaijo, kopel,  sončenje, nego obraza in telesa, ter nego las.

Olje se seveda dozira po kapljicah.

Si želite tudi ve pričarati malce Tahitija? Izkoristite olja Monoi Tiki Tahiti in si narediti poletje po rajsko kar doma.

Olja neverjetno dišijo in jih sama zares obožujem.

En sončkast in dišeč pozdrav iz Tahitija  🙂

Nina

Share: