Izpadanje las je lahko velika nočna mora vsake ženske. Le katera se še ni srečalo s to težavo?

Sama sem se v zadnjem času srečala s pospešenim izpadanjem las. In govorim o zares pospešenem izpadanju las. Na srečo sem imela zares zelo goste lase, zato ni bilo bojazni, da bi ostala kar brez vseh. Čeprav kot vsaka ženska sem imela ravno to prvo asociacijo 🙂

STANJE: naenkrat sem opazila izpadanje las ob umivanju, česanju in kar tako. In to izpadanje ni bilo malenkostno, temveč konkretno. Na koncu sem si z vso previdnostjo česala lase. Umivala pa raje bolj poredko, česanja vlažni las si nisem mogla več privoščit, ker sem imela v rokah konkretno las.
Po iskanju po spletu in ob uporabi prosa, b vitamina in različnih šamonov ter kapsul sem odkrila Vichy dercos. Priznam nisem veliko pričakovala. A toliko stvari kot sem že poizkusila sem si rekla – vredno je poizkusit. Kaj pa imam za izgubit.

Pa poglejmo:
VICHY DERCOS ŠAMPON  -prijeten vonj. Kar nekajkrat sem si z njim že umila lase in so lasje po umivanju super mehki, hkrati pa sem opazila tudi, da se veliko manj mastijo. Nevem sicer ali je to poanta šampona zraven tega, da preprečuje izpadanje las, vendar mene ta lastnost super veseli. Šapon bom zagotovo uporabljala še naprej.

AMINEXIL CLINICAL 5 – vsebuje 21 “kapsul”. Sama sem se odločila, da ga raje uporabljam bolj poredko in dlje časa. Tako ga nanesem 3x tedensko – 1 kapsulo uporabim dvakrat.

Na kapsulo vstavite aplikator, ki ga je potrebno po vsaki uporabi sprati pod tekočo vodo. Ko je aplikator nameščen to povzroči tudi odprtje kapsule. Sama eno kapsulo uporabim dvakrat saj se mi zdi dovolj vsebine. Ni pretirano motečega vonja, nanaša se zlahka in se hitro vpije. Stranskih učinkov ni nobenih.

UČINEK: že po treh tednih sem opazila zares ogromno novih las. Tistih mini, ki so sicer zelo nadležni, ampak ko si v fazi izpadanja las se jih zares zelo zelo razveseliš.

Naredila sem sicer slike las, a se žal na črnih laseh ne opazi tako vidne razlike na slikah. Jo pa opazim vsekakor jaz ob spenjanju v čop recimo. Lasje so veliko bolj močni in tudi prožni. Še zmeraj sicer opažam izapdanje las, a ga je zares veliko veliko manj, tako da resnično upam, da se je sedaj tudi izpadanje ustavilo.

Hvala VICHY za odličen proizvod in hvala, da zaradi tebe ne bom ostala brez las, ki mi osebno kot verjetno marsikateri predstavnici ženskega spola pomenijo ogromno.

Drage punce –  vsekakor tretma vreden svojega denarja. Ne morem trditi, da bo pomagal vsaki izmed vas. A meni je pomagal.

Vsekakor pa priporočam tudi uporabo šampona. Meni osebno zares TOP šampon in se lahko marsikateri, ki sem jih uporabljala pred njim skrijejo.


Dodatek k objavi:

Objava ni nastajala nekaj ur, temveč več kot mesec. Še zmeraj sem izjemno zadovoljna z obema produktoma, kupila sem drugo škatlo in ga sedaj nanašam le enkrat tedensko. Zato mi bo škatla zadostovala za dlje časa.

Šampona se pa uporabi resnično malo – vreden je vsakega centa in ga bom zagotovo se kupila!

Hvala Vichy za lepe lase – čudoviti proizvodi 👏

Pozdravček do naslednjič,

Nina

Share: