BOURJOIS je ena izmed mojih ljubših kozmetičnih znamk, priznam pa da še njihovih šmink nisem imela. ROUGE EDITION VELVET so tekoče mat šminkice, ki sem se jih kar razveselila. Tokrat sem testirala odtenek 10 Don’t pink Of It!.

Kako bi opisala odtenek?  Nežno/do srednje nežno umazano roza. Ja točno te tri besede ga opišejo. Barva je predvsem nežna in ni vpadljiva ter uporabna za colour shy punce 🙂 Odtenek uporaben za vse priložnosti ter za bolj nežne make up-e.

Šminko sem prejela v lepi in lični škatlici – hvala spletična.si zares lepo presenečenje. Predvsem pa izjemno lepo zapakirano.

Šminka obljublja MAT finiš in dolgoobstojnost.

Kakšen je nanos? 

Šminka je precej kremne strukture, kar mi na prvi vtis morda naredi nekoliko neenakomeren nanos. A se slika popravi takoj, ko se šminka nekoliko “posuši”. Nanos postane lep in gladek. Ustnice pa niso suhe, kljub temu, da gre za mat  šminko, ki pre mnogokrat naredi efekt suhih ustnic.

Tudi nekaj časa po nanosu so ustnice navlažene in po občutku kot bi imela nanešeno malce bolj mastno kremno šminko. Torej ni bojazni, da bi vaše ustnice izsušilo.

Po približno dveh urah je čutit, da se šminka skoraj čisto zlije z ustnicami. V bistvu več nimam občutka kot bi imela karkoli namazano, a pogled v ogledalo pove drugače. Zdržala je tudi pitje tekočine, pri hrani pa je bil potreben ponovni nanos.

Morda na fotografijah izgleda nekoliko temnejše kot je efekt na mojih ustnicah v realnosti. Včasih je zares težko ujeti pravi odtenek na fotografiji.

Bi jo/bom jo še kupila? 

Glede na količino mojega make upa bi rekla, da ne ker je ne potrebujem. A glede na všečnost izdelka, bi/bom zagotovo poizkusila še kakšen močnejši odtenek  🙂

Jo priporočam? 

Za to ceno vsekakor. Seveda, pa je to zgolj moje osebno mnenje 🙂 Jaz bom zagotovo preizkusila še kakšen odtenek.

Hvala za tvoje branje – se beremo kmalu.

Pozdravček,

Nina ❤️

Share: