IMG_8797

Odkar pomnim obožujem gele za prhanje. Ne vem zakaj, ampak nikoli ne grem iz drogerije brez, da kakšnega kupim. Preprosto dišijo mi in preprosto moram imeti zmeraj nek posebej dišeč gel za prhanje, ker mi je to zelo pomembno.

Na neki stopnji bi lahko gele za prhanje in mojo obsedenost z njimi enačila celo z obsedenostjo z make up izdelki. Ja, tako hudo je 🙂 No šalo na stran.

Sveži, poletni vonji po sadju so meni osebno eni izmed najljubših v gelih za prhanje v toplejših mesecih. In zmeraj z veseljem pobrskam po gelih, ki jih ponuja Oriflame. In ker je moj gel z vonjem po kiviju (tudi Oriflame) prišel do svojega konca, sem se glede na to, da sem bila z njim izjemno zadovoljna odločila, da pobrskam še po drugih vonjih.

In odkrila sem ogromno različnih vonjev po sadju. Ja priznam, kupijo me z njimi. In tokrat sem izbrala tri!

Vsi trije so iz linije LOVE NATURE. 

IMG_8800

Prva dva (malina in jagoda) imata drobna zrnca, no pravzaprav niso tako drobna, ki dajejo tudi učinek pillinga. (Tudi vonj Kiwi jih je imel)

Oliva in Aloe vera pa teh zrnc nima.

IMG_8798

Všeč mi je embalaža, ki se super zapira in odpira, tudi z mokrimi rokami, kar je seveda bistveno, da ti ne pade iz rok parkrat preden ga uspeš odpreti.

Vonji so čudoviti, z obstojnostjo sem zelo zadovoljna in prepričana sem, da jih bom še kupila. Najdeš jih lahko tukaj:  Oriflame lahko kupiš tudi tukaj 🙂 !

Kateri pa so tvoji najljubši?

Se beremo kmalu, pozdravček!

Nina :*

 

Share: