Priznam. Kreme za roke so moja šibka točka. In ne v smislu, da jih preveč uporabljam, ampak v smislu, da jo kupim in nikoli ne uporabim. Hja. Napačno razmišljanje in predvsem zelo narobe. Roke so namreč prvi pokazatelj naše starosti. In zato, bi jih morali obravnavati še bolj.

L’OCCITANE je ena izmed trgovinic iz katere mi vedno tako omamno diši, da grem težko mimo. Tokrat pa me je še bolj pritegnilo zaradi njihove nove kolekcije  Roses et Reines en Rouge. Torej vrtnice. Rdeče vrtnice. 

Kolekcija vsebuje dišavo, gel za prhanje, mleko za telo, balzam za ustnice in kremico za roke.

Kolekcija Rdece vrtnice

Priznam, diši božansko. Tudi, če ne obožujete vrtnic, vam bo najbrž dišala. Jaz se komaj upiram, da ne kupim še svoje tridesete dišave. Čeprav komaj. Ampak najbrž bom morala predvsem zaradi pametnega razporejanja financ tokrat dišavo preskočiti, čeprav z težkim srcem.

A nisem se mogla upreti kremici za roke. 30 ml kremica, ki čudovito diši po vrtnicah in med drugim vsebuje tudi karitejevo maslo.

IMG_4175

Zakaj me je pritegnila? 

Ker se nisem mogla upreti čudovitemu vonju ter seveda tudi zato, ker že imam kremico za roke od L’OCCITANE in mi je všeč, čeprav je ne uporabljam preveč pridno. Morda pa me ta vonj prepriča v bolj redno nanašanje kreme na moje roke.

IMG_4178

Kakšni so moji občutki? 

Razen tega, da krema zares čudovito diši, je nanos zares lahek. Super mazljiva, hitro se vpije v kožo in ne pušča tiste mastnega občutka na koži in se lahko hitro po nanosu vrnete k vsakdanjim opravkom. Kar je meni res velikega pomena. Ni hujšega kot če se krema pol ure vpija v kožo, jaz pa medtem zmastim tipkovnico in še kaj.

Torej dišeče, hitro vpijajoče, za seboj pa pusti taki svilnat občutek. Prijetno navlažena koža in prijetno dišeča.

IMG_4179

Čeprav sem večkrat omenila kako zelo krema diši, seveda to ni tisti vsiljiv in moteč vonj. Tako da brez skrbi.

Če imaš rada vrtnice preveri to čudovito kremo in ostale izdelke. Na žalost pa je kolekcija limited edition, tako da pazi da ne zamudiš. Med pisanjem te objave sem najmanj desetkrat povohala svoje roke 🙂 Obsedena z vonjem. <3

IMG_4177

V komentarjih mi lahko zaupaš svojo najljubšo kremo za roke ali pa svoj najljubši L’OCCITANE izdelek. Vesela bom tvojih predlogov.

Hvala, da me spremljaš in se vidimo ter beremo kmalu.

:*

*Objava ni sponzorirana in vsebuje moje iskreno mnenje*

Share: