Predstavljam vam nekaj poletnih sladkorčkov, ki prihajajo iz ORIFLAME <3  Nekaj dišavnic in nekaj barvitih izdelkov za ustnice. Čisto poletno. Pa gremo po vrsti.

NORTHERN BEAUTY by Oriflame je čista poletna dišava, ki jo lahko dobite v obliki parfuma oziroma toaletne vode, kreme za telo in roke ter gela za prhanje.

img_8791.jpg

Moja izkušnja z vsemi tremi izdelki je pozitivna in delno pozitivna. Zakaj?

img_87931.jpg

Parfum oziroma toaletna voda je glede na ceno dišave, ki je v redni ceni 14,90 EUR za 50 ml, srednje obstojna a vsekakor presenetljivo dobro. Za moj voh izjemno dišeča. In priznam, marsikatero dišavo postavim na poličko in se redko vrnem. No pri tej ni tako. Velikokrat sem se v zadnjem mesecu vrnila k njej. Ker mi je res prijetno, sveže in poletno dišeča. Vonj je srednje močan, a prijeten.

IMG_8792

Enako velja za gel za prhanje. Prijetno dišeč, a žal po prhanju nič kaj obstojen. A sem zadovoljna. Redko kateri gel za prhanje pusti tudi kakšen vonj po prhanju, vsaj od teh, kar sem jih jaz uspela preizkusiti. 200 ml bo hitro porabljenih. Na žalost.

IMG_8794

Všeč mi je, da je krema za telo hkrati tudi za roke. A malce me preseneti, saj ob nanosu niti slučajno ne diši kot dišava in gel za prhanje. Pravzaprav me preseneti z nekoliko čudnim in plastičnim vonjem. Ampak…se zelo lepo vpije v kožo in pravzaprav traja le kakšno minuto, da lahko ponovno nadaljujemo z svojimi opravili. In tudi tisti čuden vonj izgine in se prelevi v vonj, ki sem ga pričakovala in bila navajena od kreme in gela za prhanje. Tako, da naj vas ne preseneti tisti začetek. Čez par minutk, bo zadišalo. Zakaj je temu tako, se nisem poglabljala 🙂 Kreme je 150 ml, kar pomeni, da jo bom v primeru, da bom mazala z njo roke imela za precej časa. Sicer pa krema v prvih nekaj sestavinah ne vsebuje nič posebnega tako da ne pričakujem nekih hudih učinkov. Diši pa super – na koncu vsega.

img_87951.jpg

 

COLOURBOX lipstick so še ene šminke v moji zbirki, ki je iz dneva v dan večja. Kolikor nisem marala šmink v preteklosti so v zadnjem času postale prava obsesija. Dobesedno.

Te šminkice so predstavljene kot vlažilne in naj povem, da so ob akcijah znižane tudi na 1,99 EUR. Kar pomeni zelo nizko ceno. In kaj lahko od njih pričakujete?

Moja izkušnja je precej vlažilna. Barve so sicer na pogled precej močne, a so na ustnicah srednje oziroma nekoliko manj pigmentirane kot je videti.

IMG_8805

Moj prvi odtenek PEARLY FUCHSIA je na pogled temno vijolične barve, a na ustnicah ne izpade temno vijolično temveč malce bolj perlasto vijolično. Pravzaprav ima tudi v imenu pearly kar se sklada. Je nekaj med rahlo mat in svetlečo šminko. Izjemno vlažilna.

IMG_8803

Drugi odtenek SOFT CORAL, je nežno roza rdeče marelične barve. Koralna. Kot pove ime. In enako kot prva tudi ta ni pretirano pigmentirana. In tudi ta je malce mat in malce bolj svetleča. A ne popolnoma ter izjemno vlažilna.

IMG_8802

Na moji roki je kar realna slika obeh odtenkov. Če se dotaknem še obstojnosti – za ta denar sem definitivno zelo zadovoljna. Seveda, pa to ni šminka, ki se bo obdržala več ur ali prenesla pitje ter prehrano. Potreben bo ponovni nanos. A jaz sem zadovoljna, saj mi ustnice ne izsuši, nanos je lep in gladek in se ne naredijo nobene gubice. Vsekakor bi jih še kupila, ko bodo ponovno v ponudbi v katalogu. Imajo tudi prijeten kremasto – pudrast vonj.

IMG_8806

In še nekaj poletnega za nego nog.

FEET UP Summer Fresh Limited Edition by Oriflame z vonjem po rabarbari in jagodah.

20930191_1787416931299242_777175849_o.jpg

Krema in spray z vonjem po jagodah. Priznam prvi vtis je bil – le kdo bi dal jagode v kremo za noge?? Ok, pa vseeno poglejmo.

Vonj je malce mentolast, jagodni. Srednji občutki ob vonju. Nekako mi jagode zadnje čase ne odgovarjajo v izdelkih. Zato bom morda malo pristranska pri tem mnenju. Tudi tukaj mi ta vonj nekako ne odgovarja. Še dobro, da so noge daleč od moje glave. No glede na to, da sem visoka le 1,60 cm niti ne tako zelo daleč 🙂

IMG_4214

Spray je sicer prijetno osvežilen, verjetno tudi dobro odišavi nogice. Komur dišijo jagode in sladkobni vonj v izdelkih za noge.

Krema je prijetna po nanosu. Sicer se ne vpije zelo hitro, tako da sem tudi po uri-dveh čutila kremo med boso nogo hojo 🙂 Ni pa pretirano mastna, zato nisem imela zaradi tega težav pri hoji. Sem si pa definitivno umila roke po nanosu. Saj me vonj resnično ne navdušuje.

IMG_4215

Kaj pa učinek? Uporabila sem jo šele nekajkrat, zato o nekem učinku težko govorim. Vendar pa je za ta denar zagotovo čisto solidna krema. Če obožujete vonj po jagodah, ga pa še toliko bolj priporočam.

IMG_4216

In, da ne pozabim še na svoje nohte na rokah. The One vlažilni gel za ob nohtno kožico, ki deluje tudi na nohte. Sama za nohte ne morem podati izkušnje, saj nosim gel. Mi je pa lepo navlažil kožico okrog nohtov.

20883253_1787420641298871_666603461_o

20862412_1787420637965538_1831007919_o

To je del poletja iz Oriflame. In moje mnenje ter izkušnje. Vesela bom tudi tvojega mnenja in izkušenj. Uživaj v preostanku poletja in se beremo kmalu 🙂

Pozdravčki,

*Kljub temu, da so mi bili proizvodi poslani s strani Oriflame, je moje mnenje kot zmeraj iskreno in temelji na moji realni osebni izkušnji in se nanj lahko zaneseš*

Share: