Moja zbirka dišav ni majhna. A kljub moji ogromni zbirki imam svoje favorite tudi med svojo zbirko. V enem od svojih videov sem izpostavila najljubših šest. In med njimi se je znašel tudi Jil Sander – Sun Delight. Sončen in poletni.

JIL SUNDER Sun delight je energična poletna dišava, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Mene ni. Čeprav sem jo kupila tako mimogrede. Za rezervo. No iz te rezerve je dišava postala stalnica na moji polički z dišavami.


Če se spomnim kako sem jo prvič kupila, mi je pravzaprav kar smešno. Iskala sem nekaj na hitro. Kakšen poletni vonj, ki ne bi bil močan in bi bil srednje nežen.  Na prvi vonj mi je bil ok. Samo ok. Ker je bil takrat že nekaj let nazaj v eni izmed drogerij znižan, sem si rekla pa naj bo. Za to poletje bo ok. Kupila sem najmanjšo stekleničko. In jo porabila. V rekordno hitrem času.

Zakaj? Ker mi je postal noro všeč. Ne samo poleti, ampak ob vseh letnih časih. In od takrat ga redno kupujem. Ne samo poleti in ne samo v minimalni količini.

Na strani salma.si sem na svoje veselje odkrila 100 ml različico po izjemno ugodni ceni. In naj razrešim kakršne koli dvome o orginalnosti. Definitivno originalne dišave. Brez skrbi in brez pomislekov. Vem, da včasih kdo dvomi zaradi cen. Ampak vsak strah in dvom je odveč. Obljubim. Moj Jil Sander je tipi topi 🙂


Kupovati ga je začela tudi moja mama. Hja mama, ki je pol življenja uporabljala svoj en in isti parfum. 🙂 No pa sem jo prepričala. In kupila ni enega, ampak tri. Zaloga in pol.

In tudi jaz imam sedaj vedno vsaj 100ml doma na polički in ga tudi pridno in redno uporabljam.

Kako bi sploh opisala vonj? Sladkasto, pudrast vendar izjemno svež hkrati. Zdi se mi da paše povsod, tako na športno elegantni stil, kot na malce bolj uradne dogodke. Dišava nima vsiljivega vonja, kar je zame izjemnega pomena.

Torej, če zaključim, Jil Sander je definitivno ena izmed mojih najljubših dišavic in zagotovo vem, da bo še zelo dolgo v moji zbirki.

Naključno najden, a tako zelo priljubljen.

Hvala, da me spremljaš….se beremo kmalu :*

 

*Objava vsebuje moje iskreno mnenje in se nanj lahko zares zaneseš*

 

Share: