Moder lepotec DOLCE & GABBANA Light Blue.

Meni nenormalno diši, čeprav se ga kdaj naveličam se vedno znova vrnem k njemu. Diši po citrusih. V njegovih dišavnih notah najdemo limono, jabolko, jasmin, bambus, vrtnico, mošus in cedro. Glavna sestavina dišave pa je seveda limona in ta je tista, ki daje dišavi poseben poletni vonj, s katerim se vsaj v mislih hitro znajdeš na plaži.

Le kdo ne pozna tega modrega lepotca se včasih vprašam. Zdi se mi, da je to dišava, ki jo ima praktično vsak na svoji polički ali pa jo je vsaj enkrat imel. Morda se motim. A zdi se kot dišava, ki jo pač imaš v svoji zbirki, že tako za vsak slučaj. Priznam, sama sem se je velikokrat naveličala, a nekako me je vonj znova in znova pritegnil, da jo spet uporabim. Kupim. Kupim na zalogo. Kakorkoli.

Dolce Gabbana_light blue_dišava_salma.si
Dišava, ki diši po poletju, morju in soncu. Je izjemno sveža, a hkrati močna ter precej dolgo obstojna. Vendar vseeno mislim, da je pri tej dišavi pravilo. Ali ti je zelo všeč ali pa ti sploh ni všeč. Vmesne poti pač light blue ne pozna.

Steklenička je čisto preprosta, iz malce zamegljenega trdnega stekla, s svetlo modrim pokrovčkom. Nič posebnega, a hkrati tako posebna, da jo kupujejo mnogi po svetu. Tudi sama. Znova in znova.

Dolce Gabbana_light blue_dišava_salma.siLahko rečem, da se v moji zbirki dišava nahaja že nekaj let. In zmeraj ko jo porabim kupim novo. Ne kupujem sicer velikih stekleničk, kupim tisto najmanjšo 25 ml. Ki ima kljub majhnim mililitrom svojo ceno. Na srečo sem jo našla na salma.si, kjer jo dobim nekoliko bolj ugodno kot pa povsod drugje. Kar je super.

Dolce Gabbana_light blue_dišava_salma.si.jpg

Zanima me ali ga imaš doma tudi ti? Jaz se kar ne morem ločit od njega, in prepričana sem, da moje dišavne poličke ne bo nikoli zapustil.

Se beremo kmalu :* Hvala, da me spremljaš,

Share: