DKNY Donna Karan New york ima v svoji zbirki precej različnih dišav. Priznam, da me do sedaj nobena ni pretirano pritegnila. Dokler nisem naletela na DKNY My NY ❤️

Lepe in dišeče stvar prihajajo iz New Yorka? Zame zagotovo. Že zaradi imena dišave, sem ji seveda dala priložnost. In priznam zelo diši. Kupila sem kar 100 ml stekleničko, ki bo zadoščala za precej časa. Sploh ob moji zbirki dišav.

DKNY_MY NY_dišava_salma.si

Steklenička je zanimive oblike, v obliki srčka ter nima posebnega pokrovčka, morda malce nenavadno. Vsaj meni je bilo na prvi pogled in me je malo zaskrbelo, da bo parfumček kar izhlapel. Smešno? No zdaj mi je zagotovo ko se spomnim za nazaj 🙂 Čisto nič ni narobe, da njegova steklenička nima pokrovčka. Parfumček ne hlapi, zmankuje ga zgolj zaradi moje redne uporabe.

Malina, jasmin, mošus, frezija, vanilija in pačuli nekako prevladujejo v tej dišavi. Sama zaznam precej vanilije,  malo maline in mošusa. Glede na to, da aicer nimam preveč rada vanilija dišav, mi tale zares presenetljivo zelo diši.

Dišava ima super obstojnost, vsaj pri meni in lahko rečem, da sem zelo zadovoljna. Verjetno pa lahko super obstojnost pripišem tudi temu, da je dišava v obliki parfumske vode, z katere vsi vemo, da so veliko bolj obstojne, kot pa toaletne vode.
DKNY_MY NY_dišava_salma.si

V kolikor imate radi New York je že skoraj must have tale dišava in MUST, da jo vsaj povonjate, če ne kupite.

Jaz sem svojo našla na salma.si in sem prezadovoljna. Naročilo je prišlo super hitro, dišave so avtentične in brez pripomb. Vse stvari so zavite res zelo previdno in dobro, zato ni bojazni, da bi se karkoli razbilo, tudi najbolj občutljive stvari kot so dišave.

DKNY_MY NY_dišava_salma.si

Dišave sicer ne uvrščam med svojih 6 najljubših, definitivno, pa je to dišava ki jo z veseljem uporabim. Katera pa je tvoja DKNY najljubša dišava? Z veseljem, bi preizkusila še kakšno.

Hvala, da me spremljaš, pozdravčki do prihodnjič.

Share: