Emporio Armani, zagotovo ste že slišali zanj kajne? Priznam. Kar težavo imamo izbrati dišavo, ki jo uporabim na določen dan. V moji zbirki se skriva okrog 20 dišav. Verjetno ni nič čudnega, da imam težave pri izbiri kajne?

Med vsemi temi, pa se velikokrat vrnem na enega prav posebnega ARMANI Emporio She. Posebna dišava v prekrasni embalaži in z prekrasnim vonjem.

Emporio Armani - She

Kakšna je njena zgodba na moji polički? 

Prvič sem jo kupila kar nekaj let nazaj. V najmanjšem pakiranju, saj dišava ni poceni. No morda komu je, a zame ni. Obstajajo seveda še dražje dišave. A kljub vsemu. Tudi kasneje se nisem odločila za večja pakiranja. Na koncu vsega, sem ugotovila, da je smiselno pri takšni količini dišav, kupovati manjša pakiranja. Dišave imajo namreč prav tako rok trajanja. In škoda je, ko moraš dišavo zavreči.

Emporioarmani_she_dišava_salma.si

Kako bi opisala njen vonj? Emporio Armani vonj? 

Nežen. Predvsem dovolj nežen, da ni opažen takoj ko stopite v prostor. Sama vonjam jasmin, mošus, cedro, ananas in morda mandarino. Hja, pogled med opisane note mi pravi, da sem kar zadela. Dišava namreč vsebuje prav te note zraven tega pa še bergamotko, limeto, šmarico, iris, sandalovino, vanilijo, jantar in mandelj. Tudi mandelj vonjam.

Emporioarmani_she_dišava_salma.si

Zakaj mi je všeč? 

Zakaj mi je všeč in jo kupujem vedno znova in znova? Zakaj ji pravim ona, če pa je Emporio Armani moški? Zato ker je ona – DIŠAVA. Dišava je ženskega spola. Zato ona. Všeč mi je zato, ker je nežna, malo sladka a hkrati ne preveč. Njen vonj me poživi, a hkrati ne preveč. Je ena izmed nežnejših dišav v moji zbirki, kjer nežnih dišav ni veliko. In morda je prav zato ta tudi malce bolj posebna.

Emporioarmani_she_dišava_salma.si

Emporio Armani -She

Kot vse dišave  v zadnjem času, tudi tole kupujem na salma.si.  Zakaj? Ker je cena najbolj ugodna in hkrati mi ni potrebno skrbeti, da ne bi bilo kaj v redu.

Če ti ta ni všeč, pa lahko preveriš še eno dišavo, ki mi je prav tako pri srcu in sem o njej že pisala tukaj.

Dišava, ki me prepriča vedno znova in znova. Kaj pa ti misliš o njej?

Pozdravček do naslednjič :*

Share: