Jesen trka na vrata prav tako, pa tudi novosti iz Catrice in Essence. Pravzaprav so nekatere že na poličkah drogerij, nekatere pa še pridejo.

Nekaj novosti z veseljem testiram za vas – da bo tudi vam lažje pri izbiri.

Omejena kolekcija CATRICE David Tomaszewski

V tej kolekciji je med drugim prečudovita toaletna torbica, ki je iz odličnega materiala. Umazano roza barve. Zares zelo kompaktna. Definitivno priporočam nakup, v kolikor iščete nekaj ravno prav velikega za vašo torbico.

Naslednja v mojem testiranju pa je paleta senčil za obraz & oči.

Prvi vtis in prva uporaba: 

Zelo lep izbor barv. Malce mi edino izstopa zelena barva, ki je sama ne uporabljam. Morda pa bi morala kdaj poizkusit. Senčila so nekatera bolj druga manj pigmentirana. Po prvi uporabi lahko rečem, da je obstojnost nekaj srednjega. Iskreno mene osebno ni pretirano navdušila. Na spodnji sliki sem naredila swatche senčk, da morda dobite predstavo o barvah. Zares prekrasna je vijolična senčka, ki jo bom zagotovo z veseljem uporabljala. Zgornje štiri senčke so šimraste, prva in tretja mi pustita bolj kot ne samo malce večje bleščice. Spodnje štiri so mat senčke in so v bistvu še najboljše iz cele paletke.

Na začetku in na koncu palete sta highlighter in blush.  Highlighter je zame čisto preveč nežen. Saj mi na koži pusti le rahel sijaj, ki pa hitro zbledi. Blush je pa fino mehek in bi se z njim lahko ustvarjalo. Prav tako malce bolj nežen.

Kot skupni vtis bi rekla nekaj srednje. Kupila je verjetno nebi. Je pa super, ker imate v bistvu vse kar potrebujete v eni paletki, ki je za na pot precej uporabna saj je majhna in priročna.

Ocena: 6/10

Novosti ESSENCE 

Pri Essence so na moje presenečenje postregli z ogromno uporabnimi novostmi. Sama sem testirala FRESH and FIT awake primer in Maskara Instant Volume Boost.

 

FRESH and FIT primer podlaga

Prvi vtis in prva uporaba:

Lahko se ga uporablja samostojno. Nežno obarvan. Lepo se vpije v kožo, vendar mi pusti nekaj sijaja. Prekrivnosti ni kaj veliko. Morda bi morala čez ta primer uporabiti še istoimensko podlago, za katero sem našla kar nekaj pozitivnih mnenj.

Ocena: 6/10

Maskara Instant Volume boost

Prvi vtis in prva uporaba:

Še ena odlična maskara od Essence. Moram reči, da me je precej navdušila. Čeprav v fotoaparat nisem ujela najbolj realnega rezultata. V resnici je bil boljši. Trepalnice je lepo ločila in jim dala volumen. Obstojnost je super, tudi po celem dnevu nisem opazila nadležnih madežev pod obrvmi. Tudi z čiščenjem nisem imela težav. brez težav se jo odstrani z čistilnim mlekom. Jaz sem zadovoljna in brez slabe vesti priporočam nakup.

Ocena: 10/10

Novosti CATRICE

Maskara Glam and Doll

Prvi vtis in prva uporaba:

Tudi ta maskara me ni razočarala. V kolikor jo primerjam z zgornjo Essence maskaro, pa daje malce drugače rezultat. Ne daje toliko volumna, vendar lepo podaljša trepalnice in jih odlično loči. V kolikor imate precej svojih trepalnic in iščete zgolj podaljšanje bo tale opravila odlično delo. V kolikor pa iščete tudi nekaj volumna je boljša zgoraj omenjena Essence. Tudi pri tej maskari nisem opazila nadležnih madežev pod obrvmi. In tudi to maskaro sem brez težav odstranila. In tudi tej dajem zeleno luč za nakup.

Ocena: 10/10

Tekoča  šminka (Ultra Mat) 

Prvi vtis in prva uporaba:

Kolikor me je maskara navdušila, pa lahko rečem, da me ta šminka ni. Nanos je sicer super, vendar po nekaj časa postane zelo neprijetna na ustnicah. Čutiti je grudice. Videti jih sicer ni. Ni pa zdržala moje prehrane in pitja. Verjetno bom ostala pri samo enem odtenku. Toiko zgolj po prvi uporabi. Barva pa je prekrasna.

Ocena: 4/10

To je bilo le nekaj novosti, ki jih letošnjo jesen prinašata Essence in Catrice. Sama imam nagledanih še nekaj stvari, tako da komaj čakam, da jih preizkusim.

Hvala, da me spremljaš.

Do prihodnjič lepe pozdravčke.

Share: