Čudovit osvežilni in hkrati poživljajoč WELEDA Arnica gel za prhanje vsebuje arniko, rožmarin in sivko.


Weleda Arnika Sport gel za prhanje deluje na mišice in preprečuje, da bi se le te prehitro ohladile. Veliko bolje je namreč, da se mišice ohlajajo počasi. Saj ogrete morda pokurijo še kakšno dodatno kalorijo. Rožmarin in sivka pa pomirjata telo in duha. Tako se malce lažje umirite po športni aktivnosti, posebej priporočljivo, če je le ta zvečer. Zame je prav zato to idealna kombinacija po športni aktivnosti za prhanje. Sama sem skoraj vsakodnevno športno aktivna in lahko samo potrdim vse to kar izdelek obljublja.

Meni zagotovo najljubši gel za prhanje po športni aktivnost. Glede na to, da športam večinoma zvečer mi je več kot super, da gel vsebuje tudi sivko, ki pomirja da se lažje umirim in potem tudi lažje zaspim. Vsaj name športne aktivnosti namreč delujejo izjemno poživljajoče in imam velikokrat težavo kasneje zaspati. Vsaj malce mi pri tem pomaga sivka.

Kakšen je njegov učinek? 

Koža je nahranjena, gladka in sijoča. Lepo se peni, porabi se ga malo – kar je zelo pohvalno. Za seboj pusti lep vonj.Bi ga kupila ponovno? 

Pravzaprav je sedaj tole že moj tretji gel. Tako, da je moj odgovor seveda JA. Z veseljem, ga kupujem znova in znova. Posebej sem pa vesela, ker sem ga našla v spletni trgovini Salma. Tukaj ga namreč dobim še malce ugodneje kot drugje, posebej ko imajo kakšno akcijo.

Super izdelek in ga priporočam vsem, ki ste športno aktivni in vsem, ki imate po teh športnih aktivnostih zvečer težavo zaspat. 


Sama imam v svoji kopalniški omarici precej gelov za prhanje – od tistih cenejših do malce dražjih. A vedno bolj spoznavam, da je včasih vredno dati kakšen euro ali pet več tudi za gel za prhanje. Razlika je velikokrat očitna. In vsekakor ne smemo pozabiti, da našo kožo negujemo tudi med prhanjem.

Hvala, da me spremljate. Se beremo kmalu.

Share: